Hur man installerar en eftermarknad Horn Knapp

Fordon horn tjänar en mycket viktig säkerhetsfunktion. De varna andra förare av din avsikt att korsa trafiken eller undvika en farlig kollision. De kan användas för att ropa på uppmärksamhet. Tyvärr, kan OEM-tillverkaren horn misslyckas på grund av en kabeldragning problem eller en defekt kontakt på tutan i ratten. Eftermarknad hornknappar kan kringgå felaktig anslutning och återställa horn fungerar. Du kan installera en eftermarknad tutan med några enkla verktyg och i några få steg. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Ratchet skiftnyckel Flighter Horn knapp kit
Borrmotor
Borrspetsar
Skruvmejslar
plåtskruvar
Wire (14 - eller 16-gauge) katalog Wire strippor
wireöglor
Wire snäppkontaktdonen
Tape
Visa fler instruktioner
1

Placera fordonet i parken eller neutrala , beroende på sändningstyp. Ställ i nödbromsen. Lyft huven och koppla bort den negativa batterikabeln med en sockel. Öppna kit hornet knappen och placera hornet knappen på instrumentbrädan, där du kan nå den. Kontrollera på baksidan av instrumentpanelen för att se till att inga hinder kommer att uppstå om du borra genom panelen.
2

Borra ett hål stort nog för att tutan tråd (eller trådar) för att passa genom panel med en borrmaskin och lite. Ställ tutan på plats, med tråden genom hålet, och markera de två små hål i väggfästet med en liten borr. Borra två hål i väggfästet med borrmaskin och en liten borr. Skruva satsens skruvarna i hållaren med en skruvmejsel eller använda dina egna självgängande skruvar, om de inte kom med satsen
3

Skär en längd på 14 -. Eller 16-gauge tråd som kommer att nå från tutan till den varma brytarledning på den primära hornet. Hitta en gummigenomföring i instrumentbrädan som leder från instrumentpanelen, genom brandväggen och till motorrummet. Lämna tillräckligt slack att stoppa in den överskjutande tråden.
4

Dra tråden längs en befintlig kabelstrumpa i motorrummet. Att erkänna den varma brytarledning, hitta hornet eller dubbla horn och leta efter tråden som ansluts till spade terminal på den primära horn kroppen, vanligtvis förarsidan horn. Denna tråd bör leda från hornet till Huvudledningsnätet, inte det andra hornet.
5

Koppla bort den negativa batterikabeln med en sockel. Följ OEM horn varma tråden tills den försvinner in i den stora vävstolen. Klipp kabeln på den här platsen. Placera ett snäpp anslutningen över den varma tråden och den anpassade tråd. Crimp snap-kontakt tillsammans med tråd strippor. Fäst kabeln till den befintliga Huvudhylsa med eltejp. Om tutan har två kablar - en varm och jordledning -. Skära annan längd tråd som kommer att nå från tutan, genom brandväggen och hornet kroppen
6

Anslut jordkabel till den befintliga marken kommer ut ur hornet. Gå två med kabelskalaren och en snap-kontakt. Om horn har någon andra terminal jordledning, betyder det att hornet själv tjänar som grund. I detta fall, ta bort en av de horn skruvarna. Skala slutet av den anpassade jordledning och placera en tråd ögla på det. Crimp tråden ögla med tråd strippor.
7

Skruva tråden ögla under hornet fästskruv med en skruvmejsel. Tejpa jordledningen prydligt på den befintliga Huvudhylsa med eltejp. Anslut den negativa batterikabeln med en sockel. Testa tutan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87161.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.