Hur vill bifoga en antenn Bilradio genom de bakre Upptining

Placeringen av bilens radio antenn kan hjälpa eller försämra mottagningen. Montera en eftermarknad radio antenn på baksidan av bilen för att förbättra AM-och FM-radiosignaler. Tråden från antennen kan dras genom den bakre defroster fönstret utan att störa defroster ledningar. Verktyg som de flesta hem har i sin verktygslåda kommer att behövas, vilket kommer leveranser från en järnaffär. Saker du behöver
Magnetisk bas att Antennkabel, 25 meter
Silikontätning
plast spackel
Sticky pads
Visa fler instruktioner
1

Skruva botten av radioantenn i medurs magnetiska basen tills du känner motstånd. Sätt i kontakten i ena änden av antennkabeln till uttaget på basstationen. Kör en sträng silikon på sockeln för att isolera antennen från elementen. Låt den inställda silikon tätningsmedel i en timme innan du fortsätter. Om antennkabeln är permanent fäst vid basen, ignorera det här steget.
2

Vrid basen så att kabeln är vänd mot framsidan av bilen. Placera den magnetiska basen mot bilen strax ovanför leden av stammen.
3

Dra kabeln in i sömmen längst ner till vänster i bakre defroster fönstret. Gå in i baksätet. Kör kanten av plast spackel under det högra hörnet bakkanten av dynan som är på avsatsen upp mot bakrutan. Lyft dynan och grepp sladden. Dra i snöret igenom till baksidan av bilen.
4

Kör sladden längs sidan av bilen till BMC. Kör sladden längs BMC och under förarsätet. Kör sladden upp från höger sida av förarstolen och anslut den till "Aux" ingång på bilens radio som är på instrumentbrädan.
5

Avlägsna självhäftande baksida från klibbiga kuddar. Placera limmade sidan av de klibbiga kuddar mot kabeln för att fästa den på sidan, BMC och botten av bilen.
6

Skjut dynan ned. Tryck kanterna på dynan med fingrarna för att jämna till det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87515.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.