Hur man kan begränsa ett högt avgaser

En bilens avgassystemet är avsett för att transportera avgaserna bildas vid förbränning till ett säkert ställe för övergång. Under transport på mer moderna fordon, gaserna leds genom en katalysator som förändrar skadliga gaser till ett mindre toxiskt tillstånd. Gaserna styrs sedan genom ljuddämparen för att dämpa ljudet genom resonans och ljud-absorberande material och slutligen transporteras genom avgasrören. För att begränsa ljudet av ett högt avgaser, är förändring av beståndsdelar i avgaserna eller begränsning av ljudvågor som krävs. Saker du behöver
resonated slutrör
ljuddämpare
Exhaust wrap
Acoustic dämpande ark
Visa fler instruktioner
1

Bifoga en resonans slutrör till avgasröret. Detta kan kräva ersätta en befintlig slutrör. En resonans tips är fodrad med glasfiber eller andra ljuddämpande liners. Som ljudvågorna passerar genom det linjerade spets, är vågorna absorberas av materialet, och avgassystemet ljudet reduceras.
2

Installera ljuddämpande material i kabinen hos fordonet. Ljuddämpande skivor är utformade för att absorbera vibrationer och ljud. Fodrad mot plåten av fordonshytten, agerar den dämpande lager som en sköld för att externa ljud och vibrationer från avgaserna. De ljuddämpande mattor eller ark bör installeras under mattor, i ramarna för dörrarna mot metallen och, om möjligt, mot eventuella inramning ytor (bakom taket liner och på insidan av instrumentbrädan). När den är installerad, kommer de dämpande material begränsar avgasljudet, minska trafikbuller och lägga till klarhet i ljud i fordonet (t.ex. stereo musik eller samtal åkande).
3

Lägg ett ljud -reducerande ljuddämparen. Ljuddämpare utformade med ljud resonanskamrar eller bafflar och har ljudabsorberande material kommer att minska de ljudvågor som produceras av avgaserna. Om du har ett dubbelt avgassystem (avgaserna ut från motorns cylindrar är uppdelad i två kompletta banor), kan du installera en dual-in ljuddämparen systemet. Detta kommer att tillåta avgaserna att kollidera i en enda ljuddämparen och avboka mycket av det ljud som alstras av två kompletta avgassystem.
4

Installera ljuddämpande, hög temperatur wrap runt avgasröret. Ljuddämpande avgaser wraps minska överföringen av vibrationer till fordonet och kommer att begränsa mängden av ljudet i kabinen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95524.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.