Felsökning avgassystemet en Toyota Highlander

Toyota Highlander omarbetades för 2008, vilket gör det lite större och med en kraftigare V6-motor. The Highlander är som många stadsjeepar, det håller sitt värde för dem som vill ha en bekväm åktur med en bra mängd lastutrymme. En av de bästa sakerna med Highlander är att den håller över genomsnittet bränsle körsträcka i alla typer av väder. Saker du behöver Review, Spela för gas körsträcka Review, Spela av krävs reparationer
Jack eller ramper
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera gas körsträcka av highlander regelbundet. Många gånger, om avgassystemet behöver repareras, kan du säga att det är en minskning i miles per gallon. Håll reda på din gas körsträcka per månad.
2

Rikta din uppmärksamhet först på avgasröret och ljuddämparen. Kolla efter rost skalade, metall, sprickor och bucklor. Om luft läcker ut från ljuddämparen, är ditt avgassystem inte produktivt.
3

Ta Toyota Highlander till en återförsäljare och testa sina utsläpp. Du kan göra detta innan du ens tänka på katalysatorn.
4

Hitta och ersätta alla skruvar och klämmor som är rostiga, korroderade och skadade. Om ditt avgassystem är lös på Highlander, kommer din trevlig tyst åktur inte vara så tyst.
5

Inspektera alla packningar hela avgassystemet. Om du hittar några packningar som är torra, spruckna eller smält, måste du ersätta dem. Du kanske bestämmer dig för att byta ut dem alla, även om de ser fina. Kostnaden är minimal.
6

Chart de problemområden metodiskt så att du kan enkelt reparera dem vid ett senare tillfälle. De flesta mekaniker börjar på baksidan av fordonet och gå framåt.
7

Minska vibrationerna av avgassystemet om det är för mycket brus när Highlander är igång. Dra åt klämmorna och bultar nog så att systemet kan milt vibrera, inte skramlar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82928.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.