Kostnaden för att installera Sänkningsfjädrar

Installera en sänkningssats på en bil är ett idealiskt sätt att uppgradera sin hantering och utseende. Sänkningsfjädrar är generellt stelare än lager fjädrar, så din bil kommer att uppleva mindre roll i hörnen. Din bil kommer också att känna sig mer lyhörd och smidig under snabba övergångar på grund av den tyngre våren och lägre tyngdpunkt. Kostnaden för att installera en uppsättning sänkningsfjädrar varierar kraftigt från bil till bil. Addera Kostnad Sänkningsfjädrar

Kostnaden för sänkningsfjädrar varierar från bil till bil, men räkna med att betala allt från $ 100 till $ 300 för en uppsättning fjädrar för en japansk importera som en Honda Civic eller en amerikansk bil som en Ford Mustang. Ytterst är denna kostnad beroende av kvaliteten av fjädrarna och varumärket. Eibach fjädrar är ett bra val och brukar kosta runt $ 250. Sänkningsfjädrar lägre generellt en bil någonstans från ½ tum till 2 eller 3 inches lägre än lager.
Kostnad för coilovers

Det andra sättet att installera sänkningsfjädrar är genom att installera en uppsättning coilovers. Coilovers har en integrerad våren och chock enheten och gör att du kan ange hur lågt du vill ha bilen. För sänkningsfjädrar är relativt begränsade i hur mycket de kan sänka och bil och är inte justerbar, coilovers kan sänka en bil så mycket som 5 eller 6 inches. Tänk tänkte att om en bil är för låg, kan det inte kunna köras säkert på gatan. Coilovers är dyrare än fjädrar och kosta allt från $ 300 till $ 400 för de billigare märken till så mycket som $ 4000 eller mer för high end varumärken såsom Öhlins. Addera ha någon installera dem

Installera en uppsättning sänkningsfjädrar eller coilovers innebär nedmontering upphävandet antingen helt eller åtminstone delvis. Generellt kan en bra affär installera fjädrar på vardera ände av bilen för ca $ 100 till $ 200, så att ersätta alla fyra hörnen av uppskov kommer att köra allt från $ 200 till $ 400. Återigen, detta är beroende av fordonet samt butiken som gör jobbet, och kan vara mindre eller kan vara långt mer.
Installera dem själv
p Om du väljer att installera fjädrarna själv, kan detta göras på en eftermiddag eller en helg på de flesta fordon med rätt utrustning. Det viktigaste verktyget du behöver är en fjäder kompressor för att komprimera fjädrarna och ta bort från strut bostäder. Detta kan hyras för $ 20 eller $ 30 Från en Biltema.

En annan faktor att beakta är att ofta lager chocker inte kommer att arbeta med styvare
Andra överväganden och lägre fjädrar eftersom de chocker för tyst kalibreras. I detta fall kommer du att behöva faktor i den extra kostnaden för kraftigare stötar, som kan köra allt från $ 200 en uppsättning till $ 600 eller mer. En fördel med coilovers är att de i allmänhet är den chock och våren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95041.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.