Hur du anpassar en 1994 Pontiac Grand Prix

Pontiac, känt för några av de snabbaste bilar tillverkade i 70-talet, 80-talet och 90-talen, inte överträffa sig själv med 1994 Grand Prix. Den fyrdörrars Grand Prix, utformad för att vara livsmedelshandeln-getter, har en ganska intetsägande design och kommer inte att hittas på många listor över hög motoreffekt fordon. Även om bilen är något underpowered, är det möjligt att ge din 1994 Grand Prix lite mer attityd genom att lägga ränder vinyl racing. Saker du behöver
Pre-vax renare
Vinyl racing stripe kit (inklusive gummiskrapa) katalog Rakblad
Flaska vatten
Diskmedel
Visa fler instruktioner

1

Rengör fordonet med en pre-vax rengöringsmedel eller ett vax remover för att ta bort alla gamla vax från fordonet. Gammalt vax hindrar vinyl från korrekt vidhäftning till Grand Prix.
2

Lay vinyl ränder i stället med vax papper fortfarande på baksidan. Det är osannolikt att du kommer att hitta en tillverkad sats vinyl rand specifikt för Grand Prix, så varje bit måste vara passande storlek från en universell vinyl racing stripe kit. Skär varje bit vinyl något överdimensionerad i längd med ett rakblad. Final trimning sker när vinyl är på fordonet och torkas.
3

bort vinyl från fordonet. Spraya areal på vilken vinyl rand skall placeras med en blandning av vatten och diskmedel.
4

Ta bort vax papper från baksidan av vinyl rand. Placera vinyl rand på plats och trycker ut vätskan från under rand med skrapan som medföljer satsen. Börja från mitten av remsan och utåt. Avlägsna allt vatten och luftbubblor.
5

Låt vinyl racing ränder att torka under en period av 24 timmar. Den vinyl Tillverkaren kan ange en kortare tid, men den tid det tar för tvålvatten att torka är beroende av mängden vatten och fuktigheten. Ge extra tid säkerställer rand har tillräckligt med tid att ordentligt hålla sig till fordonet.
6

Klipp av överflödig vinyl från tävlings-band med ett rakblad. Var försiktig med att inte skära i färgen. Tryck lätt och gör flera passager vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84173.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.