Hur man stämmer en Mini Cooper

Den nya MINI Cooper har varit en enorm succé för BMW och har utvecklat en lojal följande av entusiaster. Det har också blivit en populär bil för trimning och modifiering eftersom det tar mycket väl till prestandaförbättringar, oavsett om det är något mindre som ett luftintag eller flera inblandade som en suspension uppgradering. Det finns också många företag som gör prestanda delar för den nya MINI, Out Bilismen är ett av dem, så det finns gott om alternativ. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Uppgradera suspensionen. Även om MINI hanterar bra i lager form en av de första områden som många ägare uppgradering är suspensionen (se Resurser 1). Här, börja med en uppsättning sänkningsfjädrar och resultatorienterade chocker eller för den ultimata suspension uppgraderingar en uppsättning H & R Coilovers. Det finns också justerbara krängningshämmare som kan installeras att eliminera överskott karossen. Justerbar främre och bakre vapenkontroll är också en annan populär modifikation.
2

Byt lager hjulen. När suspensionen har sänkts, byt beståndet hjul med vissa snyggare eftermarknaden hjul och klibbigare däck för en estetisk samt prestanda förbättring. Den Tire Rack (se Resurser 2) bär ett brett utbud av lättmetallfälgar och däck prestanda för nya MINI.
3

Tune motorn för mer effekt. Oavsett om det är i kompressormatade S formulär eller en sugmotor version, det finns en hel del uppgraderingar som kan hjälpa MINI producera mer hästkrafter och vridmoment. Börja med det uppenbara uppgraderingar som en mer lättflytande avgassystemet, rörformade rubriker och ett K & N kall luft intag (se Resurser 3). Efter det, gå vidare till motorelektroniken och installera en prestanda ECU (motorstyrenhet) för mer makt. Plocka upp mer makt och frigöra extra RPM genom att installera en lättare aluminium svänghjul.
4

Uppgradera bromsarna. Med denna nyfunna makt och hantering, bättre stoppa möjligheten för din MINI är också en bra idé. Om du vill hålla det billigt, börja med att installera över borrade skivor - som hjälper värmeavledning vid aggressiv körning - tillsammans med en uppsättning av högpresterande bromsbelägg. Spetsa uppgraderingar med en uppsättning av flätade stål bromsledningar, vilket kommer att ge en betydligt fastare och lyhörd känsla i bromspedalen. Om du vill ha en ännu mer betydande broms förbättring, installera en stor broms kit från ett företag som Brembo, vilket dramatiskt minskar bromssträckan.
5

Ändra utsidan att komplettera prestanda uppgraderingar som gjordes på MINI. Det finns ett antal organ byggsatser som kan köpas för Minis, tillsammans med många grill kit, annorlunda belysning och även kolfiber exteriör trim. En annan vanlig modifikation till minis är tillägget av ränder eller grafik som hyllar MINI tävling arv.
6

Uppgradera interiören. Här kan du installera ett par racing säten från ett företag som Recaro eller Sparco och en aluminium växelspaksknopp och pedaler borrade, vilket ger mer grepp. Spetsa de inre uppgraderingar med kolfiber eller aluminium Interiör kit.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95238.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.