Hur rakar jag en Corvette Door Handle?

En Corvette är en dyr, inhemska sportbil som är en favorit för många bilentusiaster. Rakning i handtagen på en Corvette bidrar till att göra bilen mer unik och anpassningsbar, vilket gör att det sticker ut från de andra i en folkmassa. Detta anses vara en "vild" modifiering på en bilutställning och används inte mycket på Corvetter, så det skulle kunna sätta dig framåt i en bil show tävling. Erfarenhet av att arbeta med bilar behövs för att raka en Corvette dörrhandtag. Saker du behöver
Skruvmejsel
Socket Ratchet
ställa
Dörrhandtag rakning kit
Svetsning maskin
Grinder
Body filler 180-slippapper
400 -slippapper
Spray primer
Sprayfärg
Klarlack måla
Visa fler instruktioner
1

Ta bort den inre dörrpanelen genom att lossa skruvarna och dra paneler av. Lossa kablaget från bakom lås och fönster. Ta fönsterglaset genom unbolting den från ramen med ett Ratchet och uttag. Skruva loss handtaget från insidan, låter som det yttre dörrhandtaget för att falla till marken.
2

Slipa ytterkanterna av dörrhandtaget öppning och upp till tre inches omger öppningen. Slipa ner till plåten så svetsarna och spackel kommer att följa. Placera filler plattan upp till öppningen för att kontrollera att den passar. Addera 3

Svetsa filler plattan till dörren med hjälp av punktsvetsar. Svetsa en plats, sedan gå längs sömmen några inches och svetsa en annan plats. Upprepa detta tills hela sömmen runt handtaget svetsas fast. För mycket värme i ett område snedvrider tunn plåt. Låt metallen svalna i tjugo minuter och sedan slipa jäms med ytan på dörren.
4

Applicera spackel över svetsfogar och låt den torka i trettio minuter. Sand filler slät och i jämnhöjd med dörren med 180 sandpapper.
5

Spraya hela området, inklusive baksidan av svetsarna, med ett lager grundfärg. Detta förhindrar rostbildning innanför dörren. Grundfärgen på utsidan bör omfatta slipat spackel och någon ren metall som fortfarande visar. Låt primern torka i trettio minuter och sedan sand den yttre primern endast med 400 sandpapper.
6

Måla dörren med matchande sprayfärg, med 5:57 tunna lager. Vänta fem minuter mellan lagren så att färgen kan bli klibbig. Lägg tre till sex lager av klarlack måla för att avsluta projektet. Låt alla färgen torka i minst sex timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86498.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.