Hur öka den Bogsering Hästkrafter på en 2009 Ford Ranger 4,0 Liter

För många åkare, är bogsering hästkrafter den viktigaste specifikationen att tänka på när man köper en ny lastbil. Medan Ranger är en kapabel lastbil, har den inte samma dragkapacitet som de större F-150 och F-250 Ford lastbilar. Lyckligtvis för Ranger ägare, ett antal bolt-on prestanda delar finns tillgängliga som kommer att bidra till att förbättra lastbilens bogsering prestanda. Märkbara prestandaförbättringar kan fås till exempel genom att byta ut avgaser och luft-intag system, samt installera en eftermarknad prestanda chip. Saker du behöver
Performance avgassystem
Aftermarket luftinsugningssystemet
Performance chip
Visa fler instruktioner
1

Byt lastbilens systemet fabriken avgaser med en eftermarknaden version. Det bredare diameter rörledningar av eftermarknaden systemet kommer att förbättra flödet av avgaser gaser borta från motorn, samt minska det totala mottrycket i avgassystemet. Båda dessa förändringar kommer att möjliggöra för ökad bogsering hästkrafter.
2

Installera ett eftermarknadssystem luftintag istället för fabrik för att förbättra flödet av kall luft i motorn. Det ökade flödet av kall luft kommer att möjliggöra produktion av mer bogsering hästkrafter. Eftermarknaden systemet kommer också att förbättra bilens bränsleekonomi.
3

Ändra truckens elektroniska styrenheten genom att fästa en eftermarknad prestanda chip. Föreställningen chip kommer att förändra programvaran som ansvarar för styrning av motorns funktioner, vilket i slutändan kommer att leda till ökad bogsering hästkrafter utgång. Många marker också förbättra prestanda genom att ta bort maxgränsen och införa nytt bränsle och kartor tändning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/85780.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.