Hur man bygger en Center Console för en bil

Bygga ett komplett mittkonsol för en bil innebär flera steg och en del skicklighet bearbetning av trä och material tyg. Undersök och prova så många olika konsol mönster som du kan för att hjälpa dig att avgöra vilken typ av konsol du vill bygga. När du har en uppfattning om vilken typ du vill, kan du bygga din egen konsol från trä, som du kan klippa och montera in den storlek och form du önskar. Bygga en mittkonsol tar minst fyra timmar, beroende på komplexiteten i din design. Saker du behöver
Måttband
Kartong
Saxar
Tape
Pencil
Träfiberskiva Medium Density (MDF) katalog Jigsaw
Finishing naglar
Hammer
Lim täta
Spraylim
Foam
Tyg
Visa fler instruktioner
1

Mät utrymmet i bilen där mittkonsolen blir. Använd kartong för att montera en mock-up av konsolen storlek och form du vill ha. Använd en sax för att klippa papp till den exakta formen och använd tejp för att konstruera kartong konsolen. När det är exakt rätt, ta isär delarna och använd dem som mallar.
2

Placera kartong mallarna platt mot MDF blad och använda en penna för att rita former. Skär formerna ut försiktigt med en sticksåg. Skär ut några utrymmen för mugghållare eller stereoutrustning med pusslet.
3

Montera alla MDF bitar och sammanfoga dem med hjälp av en hammare och efterbehandling naglar. Var noga med att hamra spikarna i fullständigt så inga huvuden är ovanför ytan av träet. Applicera lim täta längs sömmarna för att fylla de små luckorna. Låt caulk torka i en timme.
4

Spray konsolen yta och den inre ytan av skummet med spraylim. Låt limmet torka i fem minuter, eller tills den är klibbig. Placera skummet på konsolen och tryck den åt sidorna. Skär den för att passa varje avsnitt ordentligt. Du kan flytta den om det behövs tills limmet har torkat.
5

Täck skummet yta och insidan av tyget materialet med spraylim. Håll tyget i ett stycke och placera den över konsolen, skära ut hål för mugghållare eller andra öppningar. Tillåt extra tyg så att du kan stoppa åtminstone en tum eller två av kanten under botten av konsolen. Jämna ut tyget med händerna. Du kan installera konsolen omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86614.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.