Hur öka hästkrafterna på en Ford Mustang

Installera vissa motorvarianter uppgraderingar kan hjälpa netto några fler hästar ur din ponny bil, oavsett vilket år eller motorstorlek. Före tillsats av någon makt ökar komponenter, men kolla de lokala bestämmelserna om utsläpp lagar som garanterar dina uppgraderingar är i överensstämmelse. Många gånger, gäller äldre Mustangs inte, men modeller från mitten av 1970-talet på kan ifrågasättas i vissa områden. Saker du behöver
Decent verktygssats eller mekaniker
Visa fler instruktioner
1

Sätt en prestanda kamaxel i motorn. I de flesta V8 tillämpningar kommer en mild kamaxel tillsätt 20 och 30 hästkrafter, och det går upp därifrån med mer extrema kammar. Rekommenderat är tidigare motor reparation och tår-down teknik, eftersom hela framsidan av motorn samt kylaren och grillen måste tas bort för detta steg. Kamaxeln kommer sannolikt att komma med monteringsanvisning, men en praktisk kännedom om hur de fungerar är ett stort plus.
2

Installera headers i stället för beståndet avgasgrenröret. Det har länge varit känt att fabriken avgasgrenrör hindrar power-making process, och så tillägget av en bra rubrik systemet kommer att frigöra en hel del makt. I en V8 ansökan, förvänta dig en riktig värld 10 till 30 hästkrafter vinst, beroende på rubriker och skicket på motorn. För detta steg, enkla handverktyg är sannolikt allt som kommer att behövas, men för vissa system, är svetsning ett plus. Många gånger den katalytiska omvandlaren kommer att behöva svetsas tillbaka på plats, till exempel. Äldre modeller ansluter enkelt via flänsarna.
3

Installera lustgas-oxid munstycken in i bränslesystemet. Lustgas-oxid-system (eller NOS) har länge använts för att öka kraften i en stor väg. Ett lager V8 motor kan normalt tåla en 200 hästkrafter skott utan att misslyckas. A 100 - eller 150-hästkrafter NOS systemet ger tillförlitlig kraft för många år framöver, oavsett vad ansökan
4

Installera en power chip.. Även denna ändring endast gäller Mustangs med ombord datorsystem, kan det öka definitivt hästkrafter. Att installationen är enkel och snabb, och racing marker brukar inte kosta en orimlig summa. De konfigurera om datorn för att ge motorn mer effekt genom komponenter såsom bränsletillförsel och timing.
5

Installera en lägre (högre numeriskt) ring och drev in i den bakre änden. Även om detta inte kommer netto bilen något mer verkliga hästkrafter, kommer det att leda till Mustang för att bli snabbare. Till exempel kommer om strömmen utväxling i är 3.07, uppgradering till 4.11 växlar resultera i bilen tar fart och når hastigheten mycket snabbare på grund av den nya förhållandet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94995.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.