Lägga till en Soft Top Roof

sufflett fordon kan hittas färdas på vägar över hela världen. Jeep Wrangler är fortfarande den enda SUV att vara tillgänglig i en mjuk topp version. Installera en mjuk topp kommer att ge din bil det konvertibla tillgänglighet som en hardtop inte kan erbjuda. När suffletten är installerat, behöver du bara unhinge några klipp för att vika tillbaka och njuta av vidöppna nöjen i en cabriolet bil. Saker du behöver
sufflett taket
kryssmejsel
Visa fler instruktioner
1

Tryck ner bromspedalen och lägg växeln i "Park" position. Engagera nödbromsen för att se till att bilen inte rör sig under denna process.
2

Placera den mjuka toppen på bakluckan ledge med konsolerna vända mot fordonets front. Anslut de två sidorna "L" fästen till de två fästet hakar på den vertikala sport bar. Alla har en enda skruv du måste dra för att säkra den mjuka toppen på fordonet. Använd Phillips-skruvmejsel för detta.
3

Vik toppen upp mot vindrutan och de främre-vända konsoler kommer att glida in i spåret på toppen av fordonet. Skjut dem i deras stöd tills de klickar i.
4

Vik resten av toppen mot vindrutan och gå inne i fordonet. Fäll ner de två stora spännen tills de krok i metall öglor och driva dem hela vägen ner för att fästa suffletten till fordonets ram.
5

Skjut plastband som finns på sidorna av suffletten i dörrkarmar. Detta kommer att förhindra vind och fukt tränger in i kupén.
6

Dra det bakre tyget ner och sätt de plastremsor in i ryggen skenspåren på bakre delen av fordonet, ungefär som du gjorde med dörrkarmar. Detta kommer att dra upp lärde, hindrar den från att röra sig under körning.
7

Lägg den sida kvartsbilder på plats och ansluta sina dragkedjor till blixtlåsen på suffletten. Zip fönstren stängda, och göra samma sak för bakrutan. Stäng alla dörrar, inklusive bakluckan, för att se till att ingen av tyg fångsterna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86633.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.