Hur till Öka Hästkrafter i en 2002 Dodge Neon SXT

Den 2002 Dodge Neon SXT är en kompakt fyradörrars som erbjuder de kvaliteter som alla Neon modeller erbjudande: fun prestanda insvept i en ekonomiskt dimensionerad paket. Det är också relativt lätt att förbättra prestanda och öka hästkrafter i en Neon, är som ett av skälen till denna modell lockar tunern folkmassan. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
Specialized fordonsindustrin verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt restriktiva lager avgaserna med en mer lättflytande avgaser. De snabbare förbrukade avgaser kan avsluta motorn, desto effektivare kan bilen köras och, i sin tur, gör mer makt. Tubular prestanda headers som ersätter Neon restriktiva lager grenrör är tillgängliga från Race Pages (se Resurser). Samtidigt som du installerar rubriker, har en ljuddämpare shoppar installera en större diameter avgaser från headers tillbaka för att slutföra avgas installationen.
2

Installera en kall luftintaget (se Resurser). Beståndet intag och luft box på en Neon SXT är relativt restriktiv, så komplettera din prestanda avgassystem med ett kon-filter och kall luft intag. Ju mer kall, tät luft din motor blir, desto fler potentiella hästkrafter det kan göra. Plus, är en kall luftintaget relativt lätt att installera för amatör mekaniker.
3

Uppgradera chipet stock dator med en prestanda chip (se Resurser). Den elektroniskt chips på ett neon motor styr hur mycket luft, bränsle och gnista motorn blir. En föreställning chip omprogrammerar dessa inställningar för att låta motorn göra mer hästkrafter och är en av de vanligaste sätten att öka prestandan hos en SXT.
4

Installera underväxel trissor för remdrivna komponenter i motorrummet, såsom generatorn och servostyrning. De mindre remskivor frigör roterande massa och låt motorn rev snabbare och producera mer makt.
5

Supercharge eller turbocharge motorn. Detta är en av de dyraste, men också en av de mest effektiva sätten att få stora hästkrafter vinster ut ur motorn. Båda metoderna är beroende av påtvingad induktion, som bokstavligen tvingar in mer luft i motorn via kompressorer som finns på insugssidan av motorn (överladdning) eller avgassidan (turboladdning). Dessa konverteringar bör utföras av en professionell butik för bästa resultat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95224.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.