Hur man installerar Vinyl Graphics i en bil

Klä upp en bil med grafik tillför en egen look på någon bil. Fästa vinylgrafik till ytan av bilen, oavsett om en sidopanel, stam, huv eller ett fönster är en enkel fråga om tid och koncentration. Med en ren bil, en bit krita, maskeringstejp och en torr mjuk trasa, någon med lite tålamod kan tillämpa sina egna vinylgrafik till sin bil. Läs vidare för att lära sig hur man installerar vinyl grafik i en bil. Saker du behöver
vinylgrafik
Surface Cleaner Review Krita
Maskeringstejp
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner
1

Beställ din vinylgrafik skräddarsydd på någon lokal utskrift eller skylt butik. Det är en bra idé att ta med antingen en bild eller bilen i fråga för att hjälpa den grafiska formgivaren hjälpa dig att välja färg, typsnitt, bredd och placering. Postorder vinylgrafik kommer sakna denna personliga touch.
2

Plocka upp dina vinylgrafik och ta med dem hem. Installation av grafiken är oftast en tjänst som erbjuds av tryckeriet mot en avgift. Kommer hem, ta din tid och fokusera på tillämpningen själv sparar pengar och ger dig in i din egen look.
3

Rengör området av bilen där grafiken ska placeras ordentligt och Låt torka helt. Detta kommer att säkerställa att inget sot, fukt eller skräp kommer att störa tillämpningen av vinyl. Vaxning gör det svårt för grafik att sticka och rekommenderas inte.
4

Place vinyl grafiskt, med tillbaka pappret fortfarande sitter på plats på bilen och använda krita för att markera positionen på bilens yta så exakt som möjligt. Detta gör att du kan ändra position flera gånger innan du fäster vinyl med maskeringstejp som ompositionering är rörigt efter applicering.
5

Peel bort vinyl pappersbaksidan på övre högra hörnet, vilket gör att vinyl gör inte glida genom att kontrollera sin position mot motsvarande kritmärket.
6

Använd din vänstra hand för att hålla vinyl på plats när du drar uppbackning sakta bort med höger hand, putsning ut luftbubblor med en torr trasa när du går. Glöm inte att ta så mycket tid som du behöver för att mjukt pressa ut all luft från undersidan av vinyl, undvika rynkor och veck. Ta backa helt.
7

Torka bort kalkfläckar använder torr trasa, ta bort maskeringstejpen och undvika att tvätta bilen för ett par dagar. Detta ger vinyllim tid att ställa in permanent så att du kan njuta av din egen look utan revor och för en lång tid framöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82882.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.