Hur man installerar en Speed ​​Chip On '97 VW Jetta

En föreställning datachip är en populär modifikation på de flesta bilar, inklusive den tredje generationen Volkswagen Jetta, varav 1997-modellen är en del. En föreställning datachip omprogrammerar bränsle, luft och tändning kurvor på motorn, vilket resulterar i bättre prestanda. Ett chip kan ge bättre gasrespons, mer kraft över hela varvtalsregistret-sortiment för förbättrad körbarhet, samt en högre rev-limiter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats och spärrfunktion
kryssmejsel
liten skruvmejsel
skruvmejsel
Tänger med 90-graders böj i spetsen
Torx bits

Visa mer instruktioner
1

öppna huven. Koppla bort batterikabeln som går till den negativa polen på batteriet.
2

Ta bort gummit prydnadslisten på passagerarsidan plast cowling lock, precis framför vindrutan. Ta bort plast skruvarna på kåpan med en stjärnskruvmejsel. Du kan behöva använda en tång för att ta bort skruvarna medan du skruvar dem. Addera 3

Vakuum ut huven område om det behövs. Ta bort 10-mm mutter på vänster och 10-mm bult på höger sida av fästet som håller ECU på plats. Lossa klämman på baksidan av konsolen också. Dra ECU bort från huven. Använd en skruvmejsel för att försiktigt bända upp metallklämma som håller kablaget till ECU.
4

Ställ ECU rutan på en arbetsplats. Ta bort de fyra T15 Torx-skruvar på sidorna av lådan med en Torx bit. Ta bort fästet från ECU lådan. Avlägsna ECU toppen genom att försiktigt knacka på kanten av det med en skruvmejsel. Dra ECU rakt ur lådan och placera den på en ren handduk.
5

Använd en liten skruvmejsel för att försiktigt bända ut ECU chip, som ligger i hörnet av kretskortet . Konsultera anvisningarna som följde med det nya chipet om du inte kan hitta där chipet installerats. Notera vilken sida den lilla skåran i chippet är på.
6

Tryck försiktigt den nya chip på plats, se till att ingenting är böjd och att skåran på chip är på samma sida som den gamla en.
7

Skjut kretskortet tillbaka i rutan. Montera och dra åt de fyra Torx bits. Sätt fästet tillbaka till ECU lådan. Anslut ledningsnätet tillbaka in i ECU och installera lådan. Dra åt muttern och bulten. Sätt tillbaka kåpan locket och gummi trim.
8

Anslut batteriet. Slå på tändningen men starta inte bilen. Lämna nyckeln i "ON" läge medan tändsystemet kalibrerar sig själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96420.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.