Mustang 4 Lug till 5 Lug Konvertering

Konvertera din SN95 Mustang fyra-lug axlar till nyare fem-lug axlar ger dig möjlighet att lägga till flera olika stilar av eftermarknaden fälgar och bryter till din bil som inte är tillgängliga för fyra- släpa axlar. Det finns många faktorer som måste beaktas vid konvertering till en fem-lug axel. Det är viktigt att se till att alla aspekter av omvandling planeras ut innan jobbet påbörjas. Rim Choice
p Det är viktigt att börja med att bestämma storleken på fälgen du kommer att använda när konverteringen är klar, eftersom storleken på det brott rotorer du använder beror på storleken på fälgarna, enligt sn95Brakes . com.
Break Rotor Storlek

Bestäm maximal paus rotor storlek. Den allmänna tumregel för att bestämma paus rotor storlek är att bryta rotorn måste vara minst fyra inches mindre än fälgdiameter. Till exempel kommer en 17-tums fälg passa en 13-tums rotorn. Detta är rotorn som Roush Racing använder på sin etapp 3 Mustangs.
Påkörning Gear Swap

att konvertera en fyra-klack axel till en fem -klack axel, måste du öppna den bakre änden av bilen och ta bort C-clips som håller axlarna i påkörningar bostäder. Det är då de flesta människor byter ut de påkörningar växlar till mer aggressiva 3:73 eller 4:10 växlar. Detta kommer att förbättra bilens vridmoment och använda hästkrafter mer effektivt, och eftersom den bakre änden måste öppnas upp, är det en bra tid för att slutföra ändringen.
Kalibrera om datorn
< p> Late-model Mustangs måste ha sina datorer kalibreras för olika hjul och höjder däck och för olika bakre kugghjul. Återförsäljare som installerar eftermarknaden makt huggormar kan göra detta för dig, men de flesta människor väljer att köpa en dator tuner eftersom de är billiga och kan användas för koder clearing problem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83619.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.