Hur man installerar en Kill Switch

En kill switch är ett effektivt och ekonomiskt sätt att avskräcka en tjuv från att ta bilen. Även om det inte kan hindra en professionell tjuv från att stjäla den, kommer det att avskräcka sannolikt den genomsnittliga amatör. Nyckeln till hur man installerar en kill switch är valet av vilken typ av switch och var du vill placera den. En kill switch som styr strömmen till dig bränslepumpen är långt mer effektiv än en vanlig batteri kill switch, eftersom det är oväntat och kan väl dold. Saker du behöver
Kopplingsschema för vehicleElectrical tapeToggle switchDrillPhillips skruvmejsel # 14 wireInline säkringstråd klämtång (2) Butt kontakter (2) Post-kontakter (typ beror på brytaren)
Visa fler instruktioner

1

parkera din bil på en nivå plats med parkeringsbromsen på. Lyft huven och koppla bort batterikabeln.
2

Använd din kopplingsschema att hitta strömkabeln för din bränslepump. Se till att detta är den makt tråd och inte marken genom att följa tråden till säkringsboxen (eller tändning). Marken kommer att avslutas till en anslutning till ramen av bilen. Placera en "tag" på strömkabeln under instrumentbrädan med en bit eltejp så att du kan hitta den igen lätt.
3

Öppna förpackningen till din vippströmbrytare och ta bort fästet konsol och hårdvara. Följ instruktionerna för att montera brytaren enligt bilens streck, eller på kroppen i förarsätet. Du kommer att behöva använda en borr om du inte har förborrade hål för skruvarna. Kontrollera att brytaren tätt installeras genom att trycka ordentligt i skruvarna med din Philips skruvmejsel och vrida den medurs tills den är handkraft.
4

Skär strömkabeln till din bränslepump med mittsektionen av dina elektriska crimptång.
5

Klipp två bitar av # 14 tråd tillräckligt länge för att springa från baksidan av kill switch till den kapade strömkabeln.
6

Skala ändarna på den kapade strömkabeln och båda ändarna av varje bit av # 14 tråd. Använd butt kontakter för att ansluta en # 14 tråd till var och en av ändarna av strömkabeln. Crimp skarvförbindning stängt över de sammanfogade trådar, och dra försiktigt för att se till att anslutningen är fast.
7

Fäst trådanslutningsdon till de nakna ändarna av de två bitar av # 14 tråd (stil kommer beroende på kontakterna i din vippströmbrytare), crimp på plats och bogserbåt testa igen.
8

Anslut # 14 tråd som förenar strömkabeln som går till säkringsdosan eller antändning rutan till anslutningen på vippströmbrytare som ligger ovanför basen på toggle (det blir bara två kontakterna på baksidan av switchen, använd inte den 3 inlägg slag, eftersom det är en upplyst strömbrytare och lätt att hitta).
9

Anslut återstående # 14 tråd till omkopplaren. Återanslut den negativa kabeln till batteriet och testa din switch, se till att du kan höra pumpen kom igen, och du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94964.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.