Edelbrock Performer Förgasare Funktioner

Förgasaren i din bil meter mängden luft och bränsle in i motorn och börjar processen för att blanda luft och bränsle som kommer att brännas av motorn. Förgasare är att föredra av veteranbil purister eftersom de bidra till att bibehålla en mer nostalgisk look. Många entusiaster kommer också berätta att bilar utrustade med förgasare reagerar snabbare än de som är utrustade med bränsleinsprutning. Edelbrock Performer Förgasare erbjuda dig ett antal funktioner för att hjälpa till att öka prestandan hos din små block V-8. Företaget kallas nu som Edelbrock Automotive Products började som en liten verkstad i Beverly Hills 1933, det startades av Vic Edelbrock, Sr och hans bror-in-law. Anpassningsförmåga & Justerbarhet
p Om du vill ge din bil en bit av ett uppsving i hästkrafter hela makten bandet, kan du öka jet storlek, vilket ökar mängden bränsle som kommer in i motorn. Om du behöver lite mer rätt-off-the-line acceleration, ge det en större chans för bränsle när du "punch det" genom att installera en större accelerator pump. Mängd bränsle, trottelplattan vinkel, tändförställningen vakuum och choke timing är alla justerbara, så att du kan trimma din motor för mest makt och bästa bränsleekonomi. Kabeln manövrerad manuell choke ger dig ännu större kontroll över luft-bränsleblandningen. För att ge din bil att ökad ström som behövs vid den övre änden av RPM-bandet, kan du öka storleken av vakuum-styrda power ventil.
Flera Size Options

Den mängd luft som strömmar in i bilens motor mäts i kubikfot per minut. Den Edelbrock Performer Series har förgasare som flödar någonstans från 500 CFM upp till 800 CFM, vilket gör Performer linjen perfekt för de flesta små block V-8s och mindre stora block. Dessa är uppdelade i 500 CFM, 600 CFM, 750 CFM och 800 CFM, med antingen manuell eller elektrisk choke.
Konstruktion med

förgasare i den Edelbrock Performer Series kommer från fabriken med en attraktiv högblank look, vilket ger dem en liknar krom. Kroppen är tillverkad av högkvalitativt aluminium. Den gasspjället är tjock vid ungefär 3/8 av en tum, vilket ger större styrka. Varje montering flik har två hål i den för att rymma mer inloppsrör.
Köpoptioner

Eftersom Edelbrock raden av eftermarknaden fordonsindustrin prestanda och klä upp delar omfattar t.ex. brett utbud av byggsatser, har du många alternativ för inköp av en artist förgasare. De kan köpas separat eller matchas med en noga avstämd insugningsröret. Eller en matchande uppsättning av huvuden kan läggas till. Kolvar, ventiler, tryck-stavar och lyftar, luftrenare och täcker ventil är exempel på delar som du kan mixa och matcha i kit med ett Performer förgasare för att hjälpa dig att få ut det mesta av det.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87164.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.