Hur Klipp hjulhusen

Installera större diameter och däck på din bil kan medföra att däcket kontakta hjulet väl av fordonet. Utvidgning av hjulhuset ökar avståndet mellan eftermarknaden hjul och kroppen av ditt fordon. Trimning hjulet väl försvagar kroppen omger hjulhuset om du inte ger en fläns längs klippkanten. När utförs korrekt, kommer färgen på kroppen drabbas inte någon skada. Saker du behöver
Maskeringstejp
Måttband
Ordet jack
stödbenet
T-handtag lug skiftnyckel Photo Cut off hjul
Die grinder metal
Sheet tongs
Dolly blocket
Gummiklubba
Show More Instruktioner
en

tejp Place maskering på fordonskarossen omger hjulhuset. Markera placeringen av snittet på maskeringstejp med en blyertspenna. Anslut de markerade platser med en penna linje. Mät mot hjulet öppnar väl med ett måttband och rita en andra linje 3/4 av en tum i från första raden.
2

Höj bilen med en domkraft. Placera en pallbock under bilen för att hålla den stadigt. Tag bort hjulet från fordonet med ett T-handtag lug skiftnyckel.
3

Klipp längs linjen närmast hjulet väl öppnar med en cut off hjul fäst vid en die grinder. Flytta långsamt för att undvika att vandra bort den markerade linjen.
4

Rikta framkanten av en tång plåt med penna linje. Tryck inåt på tången för att något böja plåten. Flytta 2 inches ner pennan linjen. Upprepa processen att böja en annan del av plåt. Fortsätt att flytta och böja med tång tills hela raden böjer inåt.
5

Ställ en dolly blocket på insidan av kroppen panel med kanten av dolly linje med veck produceras av plåt tongs. Peka på plåt fläns belägen mellan globlinjen och hjulet öppning med en gummiklubba. Flytta både dolly blocket och gummiklubba längs globlinjen tills du har en 1/2-tums fläns böjd på en 90-graders vinkel.
6

Ta bort maskeringstejpen från karossen. Sätt tillbaka hjulet och sänka fordonet till marken. Flytta till nästa hjul och upprepa stegen ovan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84366.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.