Trailer kabelstammen Instruktioner för en 2008 Toyota RAV4

din 2008 Toyota RAV4 kan bogsera en medelstor släpvagnen när rätt utrustad. Denna modell år är beräknat för en maximal dragkapacitet på 3500 pounds. Storleken på din motor och extrautrustning påverkar detta betyg. Din modellens exakta kapacitet kan hittas i din instruktionsbok. Det är viktigt att hålla sig inom tillverkarens begränsningar eftersom en släpvagn minskar din bromsning och kurvtagning förmåga. Ledningar din bil med en släpvagn sele är enkelt om du köper rätt kabelsats. Saker du behöver
Toyota RAV4 släpvagnskablage kit
skruvmejsel
Wrench
Visa fler instruktioner
1

Öppna bakluckan och ta bort golvet täckning för lagringsutrymmet. Ta bort de båda panelerna golvet sida. Bänd upp plastskyddet vid basen av dörren med en skruvmejsel. Ta bort de två täcker av av sidoväggarna på baksidan.
2

Demontera båda bakre fästpunkterna nära dörren med en skiftnyckel. Dra på båda sidor plastpaneler tills de släpper från sina klämringskoppling.
3

bort den elektriska anslutningen som går in på baksidan av varje bakljus. Det finns en knapp på toppen av dessa anslutningar som kommer att frigöra den från dess lås.
4

in bakljus kontakten ur släpvagnskablage satsen i bakljus-kontakten genom att trycka in det in bilens bakljus elektriska kontakten i den andra änden av denna koppling.
5

Baksida av den universella grundstötningen bulten nära den vänstra bakre bakljus. Skjut den vita jordledningen enligt denna bult och dra den tillbaka ned.
6

Dra dubbelhäftande tejp på baksidan av släpet sele modulen låda och fäst den på en plan yta bakom inre organ paneler genom att trycka den mot området.
7

Kör röda och gröna kabeln från modulen rutan längst ned i det bakre lastutrymmet till höger bakljus. Fäst dubbelsele till höger bakljus på samma sätt som vänster bakljus.
8

Kör den röda och svarta kabeln från modulen rutan genom gummigenomföringen i kroppen, under bilen och mot bilens batteri. Tillbaka den positiva och negativa polen bolt off på batteriet och skjut den röda tråden under positiva och den svarta under negativa och dra tillbaka.
9

Fäst alla lösa trådar till fordonet med kabel slipsar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86880.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.