Fördelar med Xenon Lights

Xenon lampor har många fördelar jämfört med traditionella lampor som används i bilstrålkastare. I själva verket, är populariteten av xenon lampor växer nog att de börjar ersätta traditionella strålkastare i många bilar.
Betydelse

Xenonlampor utgör ett viktigt tekniskt framsteg inom mekanik och ett billigare långsiktig lösning i motsats till traditionella lampor.


Identification

Xenon strålkastare är lätt identifieras genom sin blå /lila färg, i motsats till den vita /gula färgen av traditionella lampor, liksom deras ljusare än normalt glöd.

Storlek

Xenon lampor är identiska i både lampan och sockeln storlek till traditionella strålkastare, och kan ersätta normala strålkastare i praktiskt taget alla användningsområden.

Fördelar

Xenon lampor ger mer ljus med mindre energi kostnad än traditionella halogenlampor, och lökarna själva har en mycket längre livslängd, vilket sparar pengar på både glödlampor och bränslekostnader.


Potential

På grund av sin ökande popularitet och fördelar jämfört med traditionella strålkastare, xenonljus har en stor potential att bli den dominerande valet för bilstrålkastare framöver.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95050.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.