Hur du justerar KYB stötdämpare för Drag Racing

Dragracing kräver en annan fjädring inställning än andra körning sporter. Suspensionen i den bakre bör vara mer styv än en vanlig suspension och framsidan kan vara mjukare, men fortfarande styvare än det förinstallerade suspensionen. Detta är att stabalize fordonet vid lanseringen av startlinjen på dra remsan. KYB justerbart chocker kan justeras från så mjukt som fabriksinställningarna ner till mycket hård för dragracing. Saker du behöver
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Bestäm vad sätta din bil behöver för dragracing. Det finns 10 inställningar på KYB chocker, "1" är den mjukaste och "10" är den styvaste. Den styvaste inställningen kan väldigt lite rörelse från stötar. För de flesta fordon, kan de främre inställningar vara mellan "1" och "3." De stötdämpare måste vara styvare än framsidan och bör ställas in mellan "7" och "10."
2

Öppna huven och hitta rattar som installerades med de chocker. De är på toppen av chocken torn på vardera sidan av motorn. Använd skruvmejseln som medföljer stötar eller en skruvmejsel för att trycka ner lätt på toppen av ratten och vrid den tills den vita pricken roterar till det nummer du vill. Lyft skruvmejseln bort av ratten och chocken är inställd. Gör detta för vänster och höger chock.
3

Öppna bagageluckan och upprepa stegen ovan. Chocken torn i stammen är på golvet i bagageutrymmet nära insidan av bakhjulet brunnar.
4

Testa justeringen genom att lansera bilen från ett stoppat läge för att känna hur hård eller mjuk den suspension. Om den bakre studsar för mycket, justera chocker till en mer hård miljö.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86080.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.