Hur att få mer makt från min Civic Hatch 1.5L

Den 1,5-liters motor som finns i en Honda Civic är känd för sin enastående tillförlitlighet och gas körsträcka. Tillsammans med en lätt och lyhörd chassi, bevisar Civic är en underhållande bil att köra. Även om 1,5-litersmotorn är underpowered och långsam i lager form med lite pengar och kunskap du kan utföra ändringar på motorn för att utvinna mer effekt och öka motorns prestanda. Saker du behöver
Kall luft intag
Underväxelns vevaxelremskivan
Avgassystem
Visa fler instruktioner
Ström Modifikationer för en 1,5-liters Civic
1 < p> Byt rutan stock luften på din Civic med en kall luftintag. Detta är den bästa prestanda modifiering du kan göra för pengarna. Installationen är så enkel som att dra ut den gamla luften rutan och ersätta den med den nya kall luft intag. Slutresultatet är ett filter som är lägre i motorrummet, som gör det möjligt att suga upp svalare, tätare luft för förbränning. Detta ökar motoreffekten och lyhördhet.
2

Demontera remskivan stock vevaxeln och montera en remskiva underväxelns vev, som kommer att vara mindre och lättare än beståndet remskiva. Den underväxel vevaxelremskivan tjänar två syften. Först kommer den mindre vevaxelremskiva långsam dragning av tillbehör "remskivorna --- såsom de av kompressorn till luftkonditioneringen och generatorn. Detta kommer att minska den effekt som används av dessa tillbehör, ökad hästkrafter. Vidare minskar vevaxelremskivan massa minskar mängden energi som krävs för att få trissan att snurra, vilket orsakar en annan vinst i hästkrafter för din Civic.
3

Ta ut systemet lager avgaserna och byt det med en eftermarknad systemet. Ett avgassystem består av rubriker, en katalysator och ett avgasrör. Att byta ut dessa delar på din Civic avgaser kommer att tillåta avgaserna att flöda mer fritt från motorn, ger ökad effekt. Dessutom är de flesta eftermarknaden avgaser väger mindre än lager avgaser. Även om detta inte ökar makten, kommer det att öka effekten av den befintliga makten genom att minska din Civic vikt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87273.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.