Hur man installerar projektorn lyser på en 1996 Mustang

Mustang fick sin första stora redesign på flera år under 1994. De Fox arbetsföra Mustang infördes först som en 1978 modell och fortsatte genom 1993. Den 1996-modellen ändras lite från 1994 års modeller, och det fortsatte i denna form genom 1998. Många entusiaster uppgradera sina lager Mustangs att prestera bättre än den avsedda fabriken. Installera projektorn strålkastare är en modifiering som många ägare kan utföra själva på en eftermiddag. Saker du behöver
Grinder
Projektor strålkastare församlingar
4-mm nyckel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och leta reda på plastkåpan på förarsidan strålkastare. Dra lastappen rakt ur locket. Lyft locket rakt upp och lägg den åt sidan.
2

Lyft upp ledningarna kontakten på baksidan av strålkastare montering samtidigt som du drar den bakåt. Vrid glödlampan låsringen på baksidan av strålkastare montering i moturs riktning för att ta bort det. Dra den befintliga glödlampan rakt ut från baksidan av strålkastaren.
3

Tryck in de två låstungorna ovanpå strålkastare montering och dra den rakt ut från framsidan av bilen . Placera aggregatet åt sidan för eventuell användning i framtiden om projektorn lampor tas bort.
4

Lokalisera öppningen i den bakre delen av strålkastaren fäste på bilen. Sönderdela de kanterna i hålet med en liten kvarn för att förstora den så att den större utsprånget på baksidan av projektorns strålkastare kommer att passa när det är installerat. Dry-fit basen av projektorns strålkastare montering i hålet för att kontrollera att den passar.
5

Skjut projektorn strålkastare på plats på strålkastaren fäste på bilen tills den snäpper på plats. Skjut ledningarna kontakten från projektorns lampa till fabriken strålkastare kabelstammen tills den sitter ordentligt.
6

tillbaka strålkastaren locket och skjut lastappen tillbaka på plats.
7

Repeat att installera en projektor strålkastare på passagerarsidan av bilen. Testa projektorn lyser genom att vrida på strålkastarna omkopplaren. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86703.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.