Hur polska en Demon Carb

Demon förgasare kommer från fabrik utrustad med en grundläggande, lätt polerad yta som är acceptabel för de flesta tillämpningar. Polering din Demon förgasare till en spegel glans, däremot, kan åstadkommas med bara några timmars värt arbete och ett roterande verktyg. Spegel skiner på din carb kan förbättra utseendet på show-kvalitet fordon, även om de inte förbättrar prestanda hos bilen och kommer så småningom matt, vilket innebär att du måste hålla polera din glans efter att du har polerat den en gång. Saker du behöver
Skruvmejsel
Maskeringstejp
roterande verktyg med polering bitar
polermedel
ren trasa
Visa fler instruktioner
1

Ta bort luftrenaren från förgasaren av fordonet för att komma åt Demon carb. Detta kan göras genom att ta bort en wingnut från locket och sedan lyfta basen utanför carb, eller genom att skruva loss en plast intag från förgasaren med en skruvmejsel.
2

Klistra över de delar av förgasaren att du inte vill få polermedel i eller på. Du kan använda målarens maskeringstejp för detta ändamål. Du kommer att vilja täcka stora, runda intag av Demon förgasare, liksom bränslet och vakuumledningarna som kör till den. Dessutom, ta bort gasreglaget kopplingen på sidan av förgasaren för att få det ur vägen --- gaspedalen länkning är en liten, tunn tråd fäst på sidan av förgasaren som påverkar ventilen inuti.

Billiga 3

Montera axeln polering hjulet i det roterande verktygets chuck och dra åt den. Ställ det roterande verktyget makt till sin lägsta inställning, för att undvika att skada Polerskivan, sedan applicera polermedel till hjulet, låta föreningen stick smälter in i tyget av hjulet.
4

Polera yta av förgasaren med Polerskivan, börjar med sidorna av enheten och arbeta kring och över gupp i gjuten metall. Eftersom Demon förgasare är oftast poleras redan, kommer förmedla en spegel glans till zinkytor inte ta lång tid, och bör endast kräver användning av endast en typ av polering förening.
5

Torka bort överflödigt polervax från förgasaren med en ren trasa, använder den även för att polera de nyligen lyste ytor till en högblank lyster.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87344.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.