Typer av bilfönstret Tinting

Fönster toning kan hjälpa till att hålla en bil cool, hålla solen ur ögonen på föraren och passagerarna och komplimang bilens färgschema. Det finns också en viss hipness faktor till mörka fönster. Många nya bilar kan köpas med fönster brutits av återförsäljaren eller på fabriken, men nyanser är en vanlig och populär eftermarknaden alternativ också. Färgat Film

färgad film är, som namnet antyder, en film som har färgats för att blockera värme. De är i allmänhet på insidan av fönstret. Dessa är ofta de billigaste nyanser, och en låg kvalitet färgämnet kan blekna inom månader.
Avsatt film

avsatt film är en annan billig process, men något mer komplex än den enkla färgämnet. Filmen är vakuum-förseglad i en tank som innehåller metaller, såsom aluminium eller nickel. En uppvärmd gas i tanken orsakar dessa metaller att belägga filmen, skapar en mörk yta.
Förstoftade Film

Liksom avsatt film, sputtras film också skapas i ett vakuum. Sputtering använder också metaller, men processen är annorlunda. Positiva joner används för att bombardera metallen på atomär nivå. Dessa partiklar uppsamlas på ultra-klart polyester, eller av den ursprungliga filmen som senare anbringas på fönstret. Förstoftade Filmen använder inga färgämnen eller pigment, och de metaller som används i allmänhet kommer inte oxiderar. Förstoftade Filmen är också känd för att ha mindre reflektion, vilket leder till en klarare uppfattning. En hybrid film är, som namnet antyder, en nyans som använder Addera Hybrid Film

en kombination av förfaranden - i allmänhet en färgad film som också använder metaller. Hybrid filmer kan generellt erbjuder mycket bra värme-och UV-blockerande kapacitet, men med mindre eftertanke och mindre total mörker. Mer ljus kommer in, vilket leder till ett fönster som har mindre av en tonad look.
Varning

Toningssystem lagar kan variera från land till land, och skillnaderna kan vara dramatisk. Ett antal sunbelt stater har mycket avslappnad föreskrifter om toning, så bilfönster att bli väldigt mörkt. I andra stater, är liten eller ingen toning tillåtet. Polisen kan testa nivån av färgning och i många fall kommer biljett förare med fönster som är för mörk, även om de är från stater där tunga nyanser är tillåtet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/94946.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.