Hur att stoppa en Headliner för 2004 Pontic Grand Prix

headliner i en 2004 Pontiac Grand Prix ett stycke. Den headliner tyg är sträckt över taket från varje sida av bilen och är undangömt under kanten av innertaket ombord med ingen plast trim till linje taket. Om headliner materialet dras eller limmet lossnar, kan materialet sag eller hänga ner, vilket gör att blockera vyn av windows. Du kan stoppa en headliner för en 2004 Pontiac Grand Prix på plats med några verktyg och mindre än en timmes tid. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Phillips skruvmejsel
Spray lim
Visa fler instruktioner
1

Dra pelaren täcker ner från varje hörn av bilens interiör. Använd en platt skruvmejsel för att försiktigt bända plasten pelaren täcker och dra ner dem. Pelarna precis bakom dörren kan hoppat ur också, men du behöver bara dra upp dessa för att ha tillräckligt med utrymme, botten av dessa kan hålla fast
2

Använd en stjärnskruvmejsel. att ta bort tillbehören från innertaket. Det finns tre skruvar i varje solskyddet bas. De kläder krokar och handtag grab i baksätet av bilen har alla skruvarna för att ta bort.
3

Pop plastringen bort av takbelysning att dra den nedåt. Ljuset och linsen kan stanna på taket eftersom headliner skärs ut för att passa runt dem.
4

Dra headliner ur bilen genom en dörr. Var noga med att inte vika eller böja headliner för mycket eller det kan gå sönder.
5

Placera headliner nedåt. Spraya kanterna på headliner kortet och undersidan av tyget med spraylim. Låt limmet sitta i fem minuter. Vik tyget över och tryck längs headliner styrelsen. Låt limmet torka i 30 minuter.
6

Sätt headliner tillbaka in i bilen och be någon hålla upp den för att installera tillbehör. Byt ut skruvarna en i taget och se till att de dras åt helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87684.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.