Hur man målar en Corvette underhood Liner

Den underhood liner på en Corvette är gjord av ett tjockt, svart tyg som reducerar motorljudet. När linern avlägsnas från huven, kan den målas nästan vilken färg och sedan installeras tillbaka på Corvette. Måla Corvette underhood liner kan ta runt omkring fem timmar under loppet av flera dagar. Det är säkert att köra Corvette utan installerade fodret. Saker du behöver
Forked Removal Tool
svart hög värme sprayfärg
Model lackfärger i önskade färger
Platta penslar
plastsked
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven på Corvette och ta bort underhood liner. Smälla plastklämmorna ur huven och liner med kluven borttagningsverktyg. Skjut gaffel så att den runda klippet passar mellan de två sidorna av gaffeln. Bänd försiktigt upp fästet med gaffel tills den hoppar ut. Gör detta för alla de klipp som håller fodret på plats. Placera fodret på en plan yta.
2

Seal fodret med svart sprayfärg. Håll CAN 2 eller 3 inches från ytan och pälsen fodret. Fodret kommer att suga upp färgen mycket snabbt. Låt fodret torka i 20 minuter. Upprepa detta fyra gånger och sedan låta fodret torka ordentligt. Efter det sista lagret, medan färgen fortfarande är våt, släta ut alla herrelösa fibrer från fodret med en plastsked.
3

Måla bild eller mönster du vill med målarpenslar och modell målarfärg . Den svarta färgen på fodret gör en grundfärg som inte kommer att suga upp den modell färg, så den design som du målar torkar ut som den målas. Låt varje lager eller skikt av färg torka helt innan du flyttar till nästa.
4

Låt färgen torka för en full 48 timmar innan du installerar det igen under huven av Corvette. Montera fodret genom att hålla den mot undersidan av huven och införa de plastclips i de avsedda hålen i fodret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86020.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.