Hur man installerar FSD Cooler Med en PMD

Pumpen monterad drivrutin (PMD) är en elektronisk modul monterad på sidan av en insprutningspump. Den PMD placeras på insprutningspumpen att underlätta värmeavledning, eftersom PMD genererar en hel del värme. Värmen leds bort, men det kan orsaka injektorn pumpen överhettas. Den värmeutveckling kan leda till elektroniskt fel, pumphaveri och PMD misslyckande. Lägga till en bränslesolenoiden drivrutin (FSD) kylaren till PMD hjälper till att eliminera detta problem. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
skruvmejsel sälja Grease
Visa fler instruktioner
1

bort plasten grenröret genom att skruva loss de fyra skruvarna med en sockel skiftnyckel. Ta förarsidan övre och nedre insugningsröret genom att skruva loss de två bultarna med en hylsnyckel.
2

Koppla FSD kabelstammen på förarens sida av fordonet genom att trycka på kontakten med en skruvmejsel. Dra upp kontakten ledningsnätet.
3

Bänd de båda plastskydden från den inre delen av FSD hjälp av en skruvmejsel.
4

Smörj skruvarnas huvuden och trådar. Placera Belleville skivfjädrarna på skruvarna med spetsen vänd skruvskallarna. Placera brickorna på skruvarna. Sätt apparaten i FSD så att skruvarna syns igenom den andra sidan.
5

Ta bort plasten från värmeöverföringen pad och placera plattan på ändarna av skruvarna. Matcha upp skruvarna med hålen på FSD svalare, med FSD kontakten mot kylaren flänsen. Dra åt skruvarna.
6

Installera kalibreringsmotstånd i FSD kontakten med en liten skruvmejsel. Anslut ledningsnätet till FSD.
7

Placera FSD cooler på insuget med de medföljande skruvarna. Dra åt bultarna till 17 foot-pounds. Byt inte grenröret locket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87677.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.