Hur tar jag en Thule Rack Off på din bil

Den Sverigebaserade Thule Co har gjort rack biltaket sedan 1962, utvecklats under de senaste fyra decennierna att omfatta ett antal redovisade funktioner. På en grundläggande Thule rack ram, kan bilagor ändra ditt fordon för att transportera föremål som skidor, cyklar, kanoter, kajaker eller last. Företaget gör sina bärare fästen för olika märken och modeller av fordon, men att ta bort en är ganska okomplicerad oavsett vilken typ av fordon du tar det från. Saker du behöver
platt skruvmejsel
Thule insexnyckel för takräcke bultar
Thule AcuTight vridmoment verktyg (om det behövs)
Visa fler instruktioner
1 < p> Öppna alla fordonets dörrar på båda sidor av där varje rack är monterat.
2

Vrid skruven nära gummerad botten av varje Thule rack fot, låsa varje bas mount. Wedge plastpluggarna från varje lås med en platt skruvmejsel.
3

Lossa taket klämma på varje rackmonterad genom att vrida foten motsols. Vissa modeller kräver ett specialverktyg med ett grönt handtag för denna uppgift kallas ett AcuTight mätverktyg. Kontrollera med Thule för att se om din modell behöver det här verktyget.
4

Skjut ett kreditkort under gummifötterna att skala dem från taket. Års användning kan fästa de två ordentligt, men inte permanent.
5

Lyft varje rack bar, med sina monteringsfötter fortfarande fäst, från taket.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96185.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.