Hur man lägger in en lyftanordning i min Jeep Wrangler Sport

Jeep Wrangler Sport kommer från fabriken redo att slå off-road spår. Eftermarknaden lift kit finns tillgängliga för dem som vill ha lite mer markfrigång. Tillägget av en lift kit är en klok investering om du kör off-road eller off-highway ofta. En hiss kit ökar artikulation av Jeep Wrangler. När du har installerat en hiss-kit, installera större däck och fälgar för att öka markfrigången på din Jeep Wrangler. Saker du behöver
Lug nut skiftnyckel
hydraulisk domkraft
stödbenet
1 kan Penetrerande vätska
Ratchet
Hylsnyckelsats
Coil kompressorer
Black av trä

Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på ett däck med en klack skiftnyckel. Lyft fordonet genom att placera en hydraulisk domkraft under axeln. Placera en pallbock under axeln för att stödja vikten av fordonet. Ta bort hydraulisk domkraft.
2

Finish bort muttrarna och ta bort hela hjulet från fordonet.
3

Leta chocken fästbultar och inflytande bar länk bultar. Båda dessa bultar finns på axeln. Chocken är ett cylindriskt formade stången som är monterad intill spiralfjädern. Den krängningshämmare länk är den lilla stången som förbinder axeln till krängningshämmaren. Den krängningshämmaren är baren som är direkt under plasten jeep stötfångarhöljet. Spraya dessa bultar med penetrerande vätska innan du tar bort dem med en spärr och uttag.
4

Placera spolen kompressorer runt spiralfjädern. Placera en uppsättning på vardera sidan av fjädern och dra åt skruvarna med ett Ratchet och uttag.
5

Placera en träbit mellan uttaget och kroppen av fordonet. Lyft kroppen av fordonet, så att vikten av fordonet inte vilar på spiralfjädern. Detta gör det enklare borttagning av spiralfjädern.
6

Ta bort fjädern från fordonet. Tryck ihop fjädern tillräckligt för att redogöra för spolen spacer som kommer att installeras.
7

Placera spiralfjädern spacer ovanpå spiralfjädern. Sätt tillbaka fjädern med spolen spacer tillbaka in i jeepen. Ta bort spolen kompressorer från våren genom att lossa skruvarna med en spärr och uttag.
8

Sänk kroppen av fordonet tillbaka ner på uppskov med domkraften. Avlägsna domkraften.
9

Sätt tillbaka skruvarna som håller stötdämparen på plats liksom vingla länkarna bar med en Ratchet och uttag.
10

tillbaka däcket och dra åt muttrarna. Ta bort stödbenet och sänk bilen till marken.
11

Upprepa dessa steg för varje spole på Jeep Wrangler Sport.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/84682.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.