Hur man kan öka hästkrafter och vridmoment på en Dodge Magnum 3.9L

Magnum 3.9L-motorn tillverkas och designad av Chrysler och släppt under Dodge varumärke. Det producerades från 1992 till 2004 och erbjöds i Dodge Dakota, Dodge Ram och Dodge Ram Van. Den Magnum 3.9L är en V6-motor som ger 180 hästkrafter och 220 ft-lbs. av vridmoment. Oavsett modell eller år, kan alla fordon utrustade med Magnum 3.9L motorn göras mer kraftfull via eftermarknaden modifieringar. Saker du behöver
mekaniker verktyg
Visa fler instruktioner
1

Byt lager Magnum kallt luftintaget med en prestanda eftermarknad kallt luftintaget. Dessa luftintag system har vanligtvis en effekthöjning på ca 8 till 15 hästkrafter, beroende på märke och modell. De kostar i allmänhet mellan $ 100 och $ 200 och är relativt lätta att installera jämfört med andra prestanda eftermarknaden uppgraderingar. På grund av deras relativt låga priset och allmänt enkel installation, performance eftermarknaden kall luft intag system är en populär uppgradering för många typer av fordon. De har några nackdelar annat än möjligen resultera i en viss ökning av motorljud.
2

Uppgradera mäldsystemet Magnum avgaser med en prestanda eftermarknaden avgassystem. Prestanda eftermarknaden avgassystem ger typiskt en effekthöjning på cirka 10 till 25 hästkrafter, återigen beroende på märke och modell. De kostar vanligtvis mellan $ 300 och $ 600, men är svåra att installera hemma eftersom de kräver tillgång till undersidan av fordonet. Prestanda eftermarknaden avgassystem ökar också motorbuller, ibland drastiskt, beroende på märke och modell. De kan också öka CO2-utsläppen, vilket kan resultera i att fordonet förlorar street-legal status beroende på din statens regler.
3

Installera en prestanda chip för Magnum 3.9L motor. Prestanda marker ändra motorns färddator för maximal prestanda, vilket resulterar i en ökning på ungefär 10 till 40 hästkrafter. Prestanda marker är relativt lätt att installera, men ganska dyr på omkring $ 400 till $ 1000. Prestanda marker kan också minska bränsle-effektivitet och övergripande motorns livslängd genom att ändra motorns prestanda.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/95728.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.