Hur man använder tändningslåset att förvandla en Power Inverter On & Off

UPS kan kopplas för att fungera oavsett om fordonet är på eller inte. Denna konfiguration använder oftast en fjärrkontroll för att slå på omriktaren på eller av. Problemet med denna inställning är att om du glömmer att stänga av omriktaren, kan omriktaren tömma bilens batteri. En lösning på detta är att ansluta omriktaren fjärrutlösarkontakt till tändningslåset sidan av säkringsboxen. I denna konfiguration, kommer omriktaren inte komma på förrän tändningslåset vrids till läget på. Saker du behöver
Avbitartång
Trådskalare
UPS
Röd elektrisk tråd
Svart elektrisk
tråd
Visa fler instruktioner
1

Montera strömriktare och anslut den svarta negativa terminalen eller tråd till en metalldel på fordonets ram. Anslut en röd ström kabeln till den positiva polen på strömriktare.
2

Dra den röda ström-ledningar från omriktaren upp till säkringsdosan. Säkringsdosan är oftast placerad bakom handskfacket eller på vänster sida av instrumentpanelen.
3

Hitta en krets som fungerar ur tändningslåset. Kontrollera bilens manual för en beskrivning av varje krets. Skala 1/2 tum av isoleringen från slutet av den röda tråden. Skarva slutet på den röda ledningen på en av trådarna i den valda banan. Den vanligaste krets som används är radiokretsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86635.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.