Gör det själv Polyuretan Foder

Polyuretan foder för din lastbil säng skyddar mot repor och märken samt en halkfri yta för säkert fotfäste. Att ha en spray-on polyuretan liner professionellt installerade kan bli kostsamt. Lyckligtvis kan du använda en färg-på polyuretan liner själv lätt och snabbt. Saker du behöver
Durabak gör-det-själv polyuretan flaket liner
Automotive färgprimer
mätsticka
Paint skålen
Roller
Små penslar
Drop duk
Visa fler instruktioner
1

Rengör botten av lastbilen du vill raden.
2

Applicera fordonsindustrin färgprimer till områden i sängen du vill linje. Använd en pensel och följ alla anvisningar på primern kan. Genom att rengöra området noggrant och grundning färgen du se till att fodret, när den tillämpas, kommer bond väl med ytorna på sängen.
3

Använd dropcloth att täcka alla områden av flaket som du inte vill ska fodras.
4

Öppna polyuretan foder kan och blanda fodret med den mätsticka. Var noga med att blanda det väl eftersom detta hjälper fodret bindningen till ytorna av lastbilens flak.
5

Applicera fodret till ytorna av flaket. Använd färgen skålen och roller för att täcka stora delar av sängen. Använd en mindre borste för att göra handlag-ups på mindre områden. Försök att tillämpa fodret så jämnt som möjligt. När du har tillämpat den första beläggningen, ta en paus och låta fodret att torka.
6

Applicera ett andra skikt av fodret och låt den torka.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87548.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.