Så här ändrar en Honda VTEC

Honda VTEC motor, eller Variable Valve Timing och Lift Electronic Control, är en motor som ändrar den tid som en motor ventilen är öppen när du tar in luft. Detta resulterar i en bättre förbränning bland dessa fyra-cylindriga motorer, vilket resulterar i bättre prestanda. Du kan ändra Honda VTEC-motor för att öka mer prestanda ur denna motor. Saker du behöver
kodläsare
Aftermarket Performance Kamaxel
Uppgraderad Lifters
Uppgraderad Springs | Uppgraderad Ventiler
Visa fler instruktioner
1

Använd en kodläsare för att ändra ditt fordon rpm. Justera den punkt där VTEC-systemet ingriper följa anvisningarna på den specifika koden läsaren. Nedre VTEC tröskeln så att den aktiverar kamaxeln i en lägre driftsområde som kommer att bidra till att öka mer makt.
2

Ändra inställningarna på rev limiter i bilen för att sänka eller ta bort rev limiter helt. Detta kommer att bredda effektklass av den motor som gör det möjligt för bilen att accelerera snabbare och längre. Kom ihåg att ta bort eller ändra rev limiter för fordonet kan orsaka allvarliga skador på motorns inre delar.
3

Installera en eftermarknad prestanda kamaxel som kommer att möjliggöra ökad lyftkraft och varaktighet motorventiler tillåta mer luft att komma till din motor.
4

installera andra uppgraderingar till din bil som kommer att hjälpa VTEC prestanda som uppgraderade lyftare, fjädrar och ventiler. Dessa förbättringar kommer att lyftarna att öppna ventilerna för en längre tid så att mer luft att komma in i motorn vilket ger mer kraft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86454.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.