Hur du köper Diesel Exhaust Systems

Diesel avgassystem inte bara lägga hästkrafter och vridmomentet till din diesel , men kan minska avgastemperaturer , vilket gör bilen mer miljövänlig . Dessa steg kommer att hjälpa dig att köpa en diesel avgassystem för ditt fordon . Instruktioner
1

Skriv ner all grundläggande information om ditt fordon , så att du har den till hands när du shoppa runt för din diesel avgassystemet . Denna information bör innehålla märke, modell , år , motorstorlek och motortyp .
2

överväga vilka typer av stål dieselavgassystem på marknaden . De flesta tillverkare , som Silverline , bär alla tre . Top of the line är T304 rostfritt stål erbjuder den bästa motståndskraften mot korrosion och klarar höga nivåer av värme . Nästa är ett ämne som kallas 409 , en typ av stål som används för avgassystem för år . Senaste är aluminiserat stål som är både lättare och färg .
3

Besluta om diesel avgassystemet rätt för dig och din lastbil . Bestäm vad stål , stil , prisklass och slutrör du är intresserad Du behöver ganska specifika val så att du kan jämföra priser , fraktkostnader och installationskostnader korrekt .
4

Shoppa runt både på nätet och på lokala anpassade butiker för bästa pris . Köpa lokalt kommer att spara fraktkostnaden för det mesta . Fråga också om installationskostnaden och garantier .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/82889.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.