Installationsinstruktioner för en Pod bromsspak

Elektronisk broms styrenheter finns i en mängd olika konfigurationer och alternativ för att hjälpa bogsera fordonsförare med att stoppa en last. "Pod" broms styrenheter, även kallad "power on demand" styrenheter, ger trailer bromskraft utan att kräva nivå montering. Möjligheten att montera en pod controller på vertikala ytor eller i udda ställen ger förarna möjlighet att stoppa bromsen controller i trånga lägen och ändå ha full kontroll över vagnens bromssystem. Saker du behöver
Pod broms controller
bogsera fordon
Kablage Elektrisk rumpa kontakter
Monteringsfäste
6 # 6 3/8 "skruvar
Skruvdragare
Skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Anslut den medföljande selen pigtail kablage i den elektriska anslutningen porten på baksidan av pod broms controller. Köp ett kabelnät som är specifik för din bil ansökan från bilens tillverkare, och plugg som selen i den rekommenderade anslutningen portalen. Placera pod controller inuti hytten på fordonet i närheten av sin slutliga monteringsplats.
2

Anslut sammanfallande kablarna från regulatorn ledningar sele och bilens kabelstam använder elektriska rumpa kontakter. När ett program specifikt kablage är inte tillgänglig, kan du följa en universell ledningsdragning metod för att leverera ström till pod controller. I så fall ansluter du den vita kabeln från baksidan av regulatorn till en grund, den svarta kabeln till fordonets positiva batteripolen, den blå tråden till släpet kontakten och den röda kabeln till fordonets stoppljus switch.
3

Montera pod kontrollenheten när ledningar är klar. Identifiera en lämplig plats att montera regulatorn där den kan nås vid alla tidpunkter av föraren. Pod styrenheter behöver inte monteras på en bestämd vinkel och kan monteras vertikalt, upp och ner eller horisontellt.

4

Placera fästet på monteringsplatsen och sätt i två # 6 av 3/8 tum skruvarna i hålen på toppen av fästet. Fäst skruvarna till instrumentpanelen med hjälp av en skruvdragare. Skjut pod broms controller i fästet och sätt i två # 6 av 3/8 tum skruvar på varje sida av styrenheten för att säkra kontrollen insidan av fästet. Dra försiktigt åt skruvarna med en skruvmejsel.
5

Testa funktionerna i regulatorn genom påkoppling av släpvagn till dragfordonet och övervakning bromsverkan vid hastigheter under 25 miles per timme. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86824.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.