Hur man installerar en glasfiber Cowl till en Stock Steel Hood

Installera en glasfiber kåpa eller huv scoop till bilens stock ståltratt kommer att ge din bil en mycket aggressiv look, samtidigt som man förbättrar kylningen av motorn genom att ge mer kall luft till din motor intag. Med en väns hjälp, hjälp glasfiber kan du stadigt fästa en kåpa till stål utan att oroa dig för sprickbildning, utbuktning eller öka vikten på huven. Saker du behöver
Sandpapper Marker
(olika gryn) katalog slipblock
Vinkelslip
Borr med 3/32-inch sbit
popnitar och pistol Glasfiber
kåpa
Glasfiber duk
epoxiharts och härdare
Paintbrush
SPACKEL
Body filler
gummi spatel
Primer
Paint
Klarlack
Visa fler instruktioner
1

Placera huven eller scoop på huv och bestämt var du vill att det monteras. Spåra konturerna av huven på köksfläkten med en markör.
2

Sand huven runt den markerade omkretsen linjen du ritade i steg 1. Ta bort all klarlack, gelcoat och måla ner till metallen för att säkerställa en god vidhäftning yta mellan huven och huven 3 inches på vardera sidan av konturen.
3

Placera kåpa på huven, har en vän att hålla den på plats. Borra hål genom kåpan och köksfläkten med en 3/32-inch borr var 2 inches runt omkretsen av kåpan.
4

Skär ett hål om du vill tillåta passage av luft genom kåpan. Markera konturerna av hålet, sedan skära den med kanten av din vinkelslip.
5

Blanda epoxiharts och härdare tillsammans följa tillverkarens anvisningar. Applicera blandningen med en pensel för att anliggningsytorna på kåpan innan du placerar kåpan på huven, rikta borrhålen gjorts tidigare. Rivet kåpan på plats genom att placera 3/32-inch nitar genom hålen och dra fast med nitpistol. Upprepa för alla borrade hål runt huven.
6 ark

Place av glasfiberväv runt sömmen där huven och huven möts, sedan måla på epoxi för att mätta tyget och mögel kåpan i huven . Försök att få ut alla luftbubblor och jämna ytorna på glasfiber så mycket som möjligt, eftersom det är mycket lättare att blanda glasfiber när den fortfarande är våt än när den har torkat. Tillåt 24 timmar för glasfiber för att bota och härda innan du fortsätter.
7

Sand de härdade glasfiber släta till huven med 200 sandpapper virad runt en slipkloss. Blanda polyester eller glasfiber spackel och tillämpa den på alla ojämna skarvar mellan huven och köksfläkten med en spackel. Smidig med en gummi spatel. Låt kroppen spackel att härda enligt tillverkarens anvisningar.
8

Sand kroppen filler jämna till ytorna av huven och huven med 400 sandpapper, följt av 800 grit våt-torrt papper till prep huven för målning. Avsluta med primer, färg och klarlack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87514.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.