Hur man installerar ett Weapon-R Luftintag

Vapen-R luftintag görs för att ersätta fabrikssystem luftintag. Att vara kortare än en kall luftintaget och har en liten, avsmalnande ände för att passa in i nästan alla spjällhuset ger Weapon-R luftintag ett snabbt och enkelt sätt att lägga hästkrafter till din bil. Luftintaget förser motorn med kallare luft än det förinstallerade intag, vilket tillåter motorn att köras vid en svalare temperatur, vilket resulterar i bättre hästkrafter, vridmoment och gas körsträcka. Saker du behöver
skruvmejsel
Skiftnyckel
Ratchet
Liten Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och ta bort fabriken luft intag. Ta bort skruvarna från hela beståndet luften rutan med en spärr och uttag. Dra intaget välja ur luften rutan. Ta bort klämman förbinder fabriken intaget till spjällhuset med en skruvmejsel.
2

Koppla syresensorn från intag slangen och låt den hänga löst tills det nya intaget är installerad. Avlägsna slangen fabriken intag och luft box.
3

Placera Weapon-R luftintag bredvid spjällhuset. Placera en klämma över änden av intaget. Den avsmalnande änden av intaget till spjällhuset på fordonet. Skjut klämman för att passa där intag och spjällhuset möts. Dra åt klämman med en skruvmejsel.
4

Anslut syresensorn i porten på Weapon-R intag. Dra åt slangklämman ansluter filtret till den änden av Vapen-R intag. Installationen är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86134.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.