Kan jag ladda min Streamlight Battery Med en Bilbatteriladdare ?

Att hålla en pålitlig ficklampa , såsom en Streamlight , i din bil för nödsituationer är en god vana att främja . Helst bör de batterier som används i din ficklampa vara uppladdningsbara , och har förmågan att laddas med bilens batteriets spänning . Identifiering

Streamlight är en tillverkare av tunga ficklampor som är avsedda för ständigt bruk av arbetare på fältet , liksom brandmän eller poliser . Ett antal produkter som erbjuds av Streamlight använda uppladdningsbara batterier , och säljs med tillhörande laddare församlingar .
Funktioner

Streamlight uppladdningsbart batteri kan laddas med ett bilbatteri , men inte en bil batteriladdare . Streamlight rekommenderar ansluta sin laddning rack direkt till bilens batteri , se till att alla anslutningar är säkra att förhindra en kortslutning av batteriet .
Överväganden

Streamlight batteriet laddas ur bilbatteriet om den lämnas att ladda kontinuerligt medan fordonet är avstängd . Beroende på hur mycket ström som finns kvar i batteriet , laddningstiden kan variera från några minuter till högst tolv timmar .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96564.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.