Hur man installerar ett avgassystem Wrap

En avgaserna wrap håller avgaserna exteriör svalare och insidan varmare och mer isolerade. Avgassystemet wrap på en motorcykel kan hjälpa till att hålla den varma avgasröret från att bränna en sko, kläder eller benen. Installera ett avgas wrap på rubriker bilavgaser kan hålla rören svalare, vilket minskar värmen under huven. Exhaust wrap kan öka prestandan av både bilar och motorcyklar. Om du vet hur man installerar ett avgas wrap korrekt, kan du göra en billig förbättring till din resa. Saker du behöver
Hög värme måla
Exhaust wrap
Rostfri säkerhet tråd
Skruvmejsel
Vatten
Handskar
Kniv eller sax
Visa mer Instruktioner
1

Spray avgasrören med hög värme färg. Låt färgen torka helt.
2

Blötlägg avgaserna wrap i vatten tills den är helt blött. Sätt skyddshandskar på båda händerna innan du hanterar wrap.
3

Börja i ena änden av röret och gör en wrap som är jäms med änden av röret. Gör nästa wrap direkt ovanpå denna. Flytta varje wrap efter detta för att täcka hälften av föregående wrap. Överlappning har sista wrap hela vägen ner i röret till slutet. Gör två kompletta wraps här som är jäms med änden av röret.
4

Skär wrap kvar överhängande med en vass kniv eller sax. Placera en bit tråd runt mitten av den sista omslaget och vrid den upptill för att säkra den. Den vridna bit kan tryckas platt mot wrap att dölja det.
5

Starta bilen eller motorcykeln och låt wrap torka. Det kommer att röka en hel del i början men vattnet kommer att bränna bort och ingen rök kommer att synas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83089.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.