Prius LED Ljus omvandlingar

Med introduktionen av generation III Prius, Toyota erbjuder LED-strålkastare som tillval för vanliga halogenstrålkastare i toppen Prius alternativet paket för denna årsmodell, antal V. Detta är den enskilt mest efterfrågade LED-ljus konvertering närvarande söks på Toyota Prius, men även andra lampor som används i bilen kan också omvandlas till lysdioder. LED-lampor ger mer upplysande kapacitet och mycket större livslängd, och kan minska elförbrukningen för en Prius upp till 30 procent. LED Headlight Funktioner

LED-strålkastare är utrustade med automatisk nivåreglering, auto-off kontroll och städare strålkastare. De kan användas utan ballast som är nödvändig för HID (High Intensity Discharge) tänds, de lysa klarare med mindre värme än Prius vanliga halogenlampor och de är en mycket grönare alternativ med en beräknad livslängd på 15 år. Prius har nu LED-ljus-teknik för alla fordonets belysning som standard, utom för strålkastarna.
LED Headlight Fördelar

LED strålkastare, eftersom de inte använder en barlast som HID lampor, erbjuder mycket bättre belysning alternativ för mörkerkörning. Den LED-ljuset är närmare dagsljus färgtemperatur (5600K), och LED-lampor distribuera ett bredare spann av ljus framför bilen än någon annan. Den jämnhet i upplysta fältet är också en fördel av LED-lampor. Enligt Toyota, "De tillgängliga strålkastare i den 3: e generationen Prius använder LED-teknik för att konsumera mindre energi och ger mer ljus. Lysdioder ger omedelbar belysning och kan behålla 90 procent luminans över sin 15-åriga livstid."
Addera Eftermarknad Ljus Kits

Innerbelysning, ljus kluster och bakljus i Generation II Prius kan alla omvandlas till LED-lampor genom tredjepartsleverantörer. Aftermarket LED ljus kit till Toyota Prius intervall är generellt billigare än dessa lampor direkt från tillverkaren. Priserna varierar från ca $ 150 för ett par av LED bakljus som omvandlar de vanliga 2004-2009 Prius bakljus och interiör LED ljus konverteringar är betydligt lägre. Dessa är delar priserna bara, utan att redovisa installation avgifter.
Kostnad

LED-lampor är dyra, vilket är varför de är generellt sett på mycket dyrare bilar som Lexus och Cadillac-modeller som också erbjuder LED-strålkastare som tillval. Kostnaderna varierar vanligtvis från $ 250 till $ 400 för ett par strålkastare. I allmänhet, på grund av projektorns hölje nödvändigt för dem, LED-lampor är det dyraste strålkastare alternativet i maj 2011, mer än ens HID lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/96606.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.