Hur hittar man billiga elektrisk motor för EV Omvandling

Elfordon entusiaster är en udda typ av underarter i "växelhuset" universum. En del Theodore Roosevelt, tre delar Nikola Tesla och åtminstone halva delen Djingis Khan, EV byggare är ingenting, om inte ett paradexempel på intellekt löper amok. Men det spelar väl för EV byggmästare, som delar en viss typ av opportunistisk kreativitet och lyhördhet med sina bröder bilmekaniker. Det verkar nästan som om hälften av passande en elektrisk Victor Frankenstein handlar om att veta vilken kyrkogård för plundring och hur mycket du vill betala för antagning. Instruktioner
1

Ändra ditt spel plan att använda en manuell växellåda. Medan vissa EV förespråkare kommer att säga att elmotorer inte behöver sändningar, är det faktum att använda en växellåda kan spara några stora pengar där motorn och vikt är berörda. Att gå med direktdrift innebär att du måste använda en massiv, låg-revving motor för att ge adekvat moment för start-up. Med hjälp av en växellåda med en 4-till-1 första växel innebär att du måste använda en motor som snurrar fyra gånger så snabbt, men som också är troligt 1/4th storlek, vikt och kostnad för en tillräcklig för direktdrift använda.
2

leta efter begagnade truckar. Elgaffeltruck drivlinor är ganska mycket den heliga Graal för EV vagnbyggare. Gaffeltruck använder två olika typer av motorer, hissen motor, som driver gafflarna, och den huvudsakliga dragmotor. En gaffeltruck är praktiskt taget en EV konvertering i en låda, med alla motorer, motorstyrning och bestämmelser batteri som du behöver. Och de kan vara ganska billigt om du shoppa runt, mellan $ 500 och $ 1000 är inte uteslutet. Var försiktig med att köpa på nätet. Trucken kan i sig vara billig, men du fortfarande kommer att behöva betala för att skicka den.
3

Använd flera motorer. Det är svårt att hitta en anständig, arbetar 200-hästkrafter elmotor för mindre än kostnaden för ett litet hus. Om du vill göra mer än bara putter tillsammans, så du kanske överväga att köra flera mindre motorer. Mindre och mindre kraftfulla motorer är lättare att komma med, och som gör dem billigare. Det finns ingen lag som säger att du inte kan ansluta flera små motorer på ett gemensamt nav med en kedjedrift, eller att du inte kan koppla dem uppradade i serie via en gemensam axel. Använd din fantasi.
4

Konvertera en generator för att köra som en motor. En generator är i grunden bara en motor körs i omvänd, så konvertering är en mycket verklig alternativ om du har kunskap och material. Konvertera en växelströmsgenerator att köra som en likströmsmotor handlar om att ersätta generatorns likriktare med en kraftfull inverter och lägga till en sensor Hall effekt att utlösa fältet. Det är en hel del arbete, men det kan löna sig om du råkar göra ett 40.000-watts generator, eller några 10.000 watt generatorer för nästan ingenting. Håll på utkik, skrotningsanläggningarna är en bra källa för gamla industriella generatorer, förutsatt generatorerna har inte redan rivits för sina kopparlindningar Addera
. .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83219.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.