Hur man ställer in en equalizer Hitch för ett Travel Trailer

Equalizer missöden används för att lägga till stabilitet när du drar en släpvagn med din lastbil. Equalizer missöden är avsedda att minska trailer svajar och förhindrar trailers från "fisk svans" - en term som används för att beskriva när en släpvagn börjar svaja från sida till sida bakom bilen som drar den. Fisk svans kan vara ett resultat av en kombination av väderförhållanden, väglag och hastighet. Resor släpvagnar är särskilt benägna att svaja på grund av deras stora, plana sidor, och installera en hitch utjämnare kan minska gunga och göra fordonet säkrare. Saker du behöver
Torque Wrench Pen
eller penna
Måttband
1 1/8 tum box slutet skiftnyckel
1 1/8 tum Hylsnyckel Sida 3/4 tum Box end skiftnyckel Sida 3/4 tum Hylsnyckel
5/8 tum Hylsnyckel
Visa fler instruktioner
1 lastbil

Load och släp i samma metod som du vill använda om du förberedde att ta en tur med dem. Propan och vattentankar ska vara full. Vikt påverkar hur equalizern skumt kommer att arbeta på din bil. Park lastbil och trailer på plant, jämnt underlag haka därefter lastbil från trailer. Flytta lastbil flera meter framåt för att göra det lättare att komma åt och arbeta med Hitch utrustning.
2

Installera justerbart skaft som medföljde equalizer skumt systemet i skumt mottagaren på din lastbil. Placera distansen niten i skumt huvudet med fyra eller fem distansbrickor, beroende på längden av bilens axelavstånd (använd fler brickor för längre axelavstånd). Passa bulten kanalen med dragkrok kopplingen. Rada upp bulten kanalen med dragkrok skaftet och sedan skruva den på plats.
3

Montera vingla parentes genom att placera dem mot kopplingen på utsidan av din släpvagn ram. Bolt länkplattor på vardera sidan av släpvagnens ram säkra sedan sway fästenas länkplattor genom bultning dem på plats. Skruvar ska vara tätt och det bör finnas något utrymme mellan nedre bulten och släp ram.
4

Fäst fjädern armarna på de utsedda uttag på skumt. Fäst lastbilen till släpet, sedan bifoga fjäderarmarna till de vingla fästen som du just installerat. Du kommer att behöva använda vagnen jack för att lyfta lastbilen och släpet något upp i luften för att fästa svängarmarna. När svingen är på plats, kan du sänka fordonen tillbaka ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86779.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.