Hur man installerar en HID strålkastare kit glödlampa konvertering

högintensiva ansvarsfrihet lampor använder en elektrisk båge för att ge större luminiscens med samma mängd energi som traditionella halogenlampor strålkastare. På grund av detta, många förare väljer att installera en HID strålkastare kit glödlampa konvertering i sina fordon. Dessa kit är enkla att installera och ger ökad synlighet i mörker och vid dåligt väder. Du kan installera en grundläggande xenonkit i ca 30 minuter utan verktyg. Instruktioner
1

Öppna huven på bilen och låt motorn svalna helt.
2

Tryck på frigöringsspaken på strålkastaren kontakten och dra den på baksidan av glödlampan. Vrid glödlampan ett kvarts varv moturs och dra den rakt ut från baksidan av strålkastarhuset. Upprepa denna process på den andra strålkastaren.
3

Sätt i den medföljande HID lampa på baksidan av strålkastarhuset och vrid den ett kvarts varv medsols för att låsa den på plats. Installera andra HID glödlampan på samma sätt. Var noga med att inte vidröra lampan med fingrarna, oljor från huden kan skada lampan och minska dess livslängd
4

Montera förkopplingsdon i motorrummet med medföljande dubbelhäftande tejp.. Välj en monteringsplats nära varje strålkastarhuset. Placera remsor av dubbelhäftande tejp på ryggen på förkopplingsdon och hålla dem till fender brunnar eller annan slät yta. Se till att förkopplingsdon är tillräckligt nära strålkastarhuset för kabelnät att nå.
5

Anslut kablage från ryggen på glödlampor till kabelnät från förkopplingsdon. Ledningarna har omväxlande manliga och kvinnliga kontakter, så det finns inget sätt att koppla fel.
6

Anslut ena änden av den medföljande plug-and-play-kablar till förkopplingsdon. Fäst den andra änden till kontakterna som var anslutna till lökarna fabriken strålkastare. Skjut alla kontakter tätt tillsammans för att se till att de inte lossnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83251.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.