Hur att utnyttja den Säkringspanel till Power en Boost Gauge

Boost mätare kräver en strömkälla, t.ex. gruppcentralen, för olika funktioner. Nästan alla boost mätare är utrustade med en belyst mätare ansikte. Detta gör Laddtrycksmätare tändas tillsammans med lager mätarna när strålkastarna är aktiverade, så att den kan läsas på natten. Dessutom har vissa boost mätare har en digital avläsning som kräver en strömkälla. Det enklaste sättet att leverera din Laddtrycksmätare med el är att trycka på lämplig säkring i lager säkringsdosa, vanligen placerad i förarsidan fotutrymmet området. Saker du behöver
Laddtrycksmätare kabelsats
Avbitare
eltejp
Visa fler instruktioner
1

Förlägg Laddtrycksmätare strömkablarna ner till interiör säkringsbox område. Ta bort plastkåpan säkringsdosan.
2

Använd säkringsboxen lockets diagram säkring layout för att hitta specifika säkringar för användning vid driva din boost mätare. Om du knacka en kraftkälla för mätaren belysning ansiktet, vill du använda beståndet säkring streck ljus, eftersom detta gör det möjligt för Laddtrycksmätare att endast tändas när strålkastarna är aktiverade. Om du levererar din boost mätare med en konstant strömkälla för andra mätare fungerar, använd en av lager 12 volt säkringar.
3

Ta önskade säkringar. Dra bort ungefär en halv tum av isoleringen från ändarna av trådarna Laddtrycksmätare. Wrap varje exponerad trådänden tätt runt önskad säkring terminal. Säkringsterminalen är den metall kontakten som kommer från botten av säkringen.
4

Plug alla säkringar tillbaka in i deras lämpliga platser. Stoppa allt överflödigt kablage i säkringsskåpet eller streck område, och fäst den med eltejp. Sätt tillbaka locket säkringsdosan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86605.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.