Hur man installerar en Autostart Remote

Installera en avlägsen fordon starter kan vara en svår uppgift. Det finns många faktorer som kommer att bestämma svårighetsgraden inklusive: märke, modell och år för fordonet, installatörer kunskap om fordonets elektriska system, och produkten är installed.Because alla fordon är olika, och många kräver extra delar och gränssnitt för att korrekt använda med en fjärrstart, kommer i fokus för denna artikel vara på bilar med automatisk växellåda, bränsleinsprutning, och inga stöldskydd tändning. Saker du behöver
Skruvdragare
stjärnskruvmejsel
metriska hylsor
sidavbitare
Avbitare /crimpers
Lödkolv
Löd
Eltejp
VOM eller digital multimeter
1/4-tums borr
1/2 tums borr
1/2 tums plast grommet
1/2 självgängande skruv
ringkabelsko

Visa fler instruktioner
Fjärrstart Installation
1

Leta ledningarna vara gränssnitt i fordonet. Dessa är 12V positiva, tillbehör (värmare), tändning, startmotor, broms, parkeringsljus och insprutare /varvräknare trådar. Beroende på den enhet som installerats, kan ytterligare kablar såsom makt lås, säkerhet och bål trådar frisättning också gränssnitt.
2

Test trådarna hittades med en Volt Ohm mätare eller en digital multimeter . Hitta en plats att montera fjärrstart när installationen är klar och se till att det tillhandahålls ledningar är tillräckligt lång för att nå. Förläng din kabeldragning som behövs.
3

hjälp av en uppsättning tråd strippor, ta bort en tum eller så av isolering från trådarna du ansluter. Löd motsvarande kablar från fjärrstart till fordon kabelnätet, och säkra dina kontakter med svart tape.To tillgång till under motorhuven ledningar använder en fabrik genomföring, eller borra ett 1/2 hål i brandväggen. Om att borra ett hål, använd en 1/2 plast genomföringen för att hålla tråden från att röra vid metalldelarna på brandväggen.
4

När alla anslutningar är gjorda, ta bort en liten del av färg från någon metall i kick panel område av bilen, och bifoga ditt jordledning med en ring terminal och självgängande skruv. Montera antennen på vindrutan och dra antennkabeln till fjärr start. Konsultera installationshandboken för korrekt programmering förfarandet.
5

Testa installationen noggrant. Korrekt installerad, bör motorn startar, aggregatet /luftkonditionering ska fungera, och bilen ska gå på tomgång smidigt för den förprogrammerade tid. Kontrollera att det inte finns några ABS eller kontrollera motorn ljus på instrumentbrädan som inte fanns till att börja med. Om allt ser ut, satte bilen ihop igen. Säkra fjärrstart modulen till fordonet med nylon buntband.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83113.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.