Hur du anpassar en Headliner i en Chevrolet HHR

Chevrolet HHR är en SUV med en stor headliner. Headliner är smidig och enkel med endast ett fåtal ventiler och två lampor last. Den standardutförande är vanligt, men har tillräckligt med utrymme och öppen plats som lätt anpassas för att passa din stil. Anpassa en headliner kräver headliner att tas bort helt från HHR, den anpassade arbetet till det medan det lägger på en plan yta och sedan headliner installeras i fordonet. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Fabric material
skum ombord
Pencil
Brukskniv
Saxar
Spraylim (sprayburk)
Visa mer Instruktioner
1

bort headliner från HHR. Använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort eventuella synliga skruvar från solskydd. Den plasthölje kring de fyra lufthålen och två lampor last i headliner kan dras ut med hjälp av fingrarna. Dra lufthålen ut och sitta dem åt sidan. Dra last ljus ner och koppla ledningarna bakom dem för att befria dem från innertaket.
2

Starta vid kanten av innertaket och börja dra bort det från taket med hjälp av fingrarna. Den hålls upp av plastclips och kan dras ut med milt våld. Dra headliner ur bakdörren av HHR den headliner styrelsen inte är böjda eller skadade. Addera 3

Placera headliner på en stor plan yta och inspektera den aktuella tygmaterial. Om materialet är skadad, dra bort den headliner styrelsen. Om den inte är skadad, kan det vara och täckas med nytt material.
4

Rita en design eller okomplicerad form på skum ombord. Många Chevrolet ägare väljer Chevy fluga symbolen eftersom det är en enkel form för att rita och klippa ut. Rita formen till form och storlek du vill ha på taket på din HHR.
5

Klipp formen ur skummet brädan med en vass mattkniv. Små knicks eller snitt kommer inte att vara märkbar, och om en bit har lossnat, kan den limmas ihop med spraylim. Placera formen på headliner ombord på den exakta platsen du vill ha den.
6

Spray baksidan av formen och det område där det kommer att placeras på headliner med spraylim. Använd ett tjockt skikt och låta limmet torka i fem minuter. Tryck formen på plats och låt den stå i tio minuter.
7

Placera den nya headliner tyg över headliner styrelse och trimma det så att en extra två inches överlappar headliner ombord på alla sidor. Vänd på tyget och placera det bredvid headliner styrelsen. Spraya ett tjockt skikt av spraylim på baksidan av tyget och på innertaket ombord, inklusive toppen av skum ombord form. Låt limmet blir klibbig.
8

Placera tyget ovanpå innertaket ombord så att båda limmade sidor är vända mot varandra. Använd din hand för att släta ut rynkor och att anpassa tyget till skum ombord formen. Tyget ska täcka formen, men formens kontur bör ses som ett 3D-objekt i headliner styrelsen.
9

Byt headliner styrelsen i HHR i omvänd ordning för borttagningen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/86866.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.