Hur man installerar ett Wolo Bad Boy

Stock fordon horn ålder, precis som alla andra komponenter på en bil, lastbil eller motorcykel. Horn kan kortsluta, rost eller lider membran skadas, vilket gör dem oanvändbara. Lager horn kan också avge svaga blaster som är svåra att höra i nödsituationer. Den Wolo Bad Boy horn använder en liten kammare i luften, som drivs av en liten kompressor, att avge ett högt, skrällande ljud, vissa för att fånga uppmärksamheten hos förarna. En fordonsägare kan installera sin egen eftermarknaden Wolo Bad Boy horn med några enkla verktyg. Saker du behöver
Wolo Bad Boy horn kit
Hylsnyckelsats
spärrnyckel
Borrspetsar
Drill, 5/16-tums
sidavbitare
Elektriska kontakter (bullet , spade eller eye-typ)
Visa fler instruktioner
1

Placera fordonet i "Park" eller "neutral", beroende på vilken typ av överföring. Ställ i nödbromsen och höja huven. Använd en socket och skiftnyckel för att koppla bort den svarta, negativa batterikabeln på batteriet. Leta upp din stock horn på ditt fordon, vanligen placerad framför kylaren, inuti grillen, eller monteras på insidan av brandväggen i motorrummet.
2

Koppla hornet tråden vid Horn organ. Om utrustad med två trådar, koppla bort dem båda. Använd en socket och skiftnyckel för att lossa och ta bort lager horn bultar, dra sedan hornet församling ut ur fordonet. Ta reda på om någon av de monteringshålen kommer rymma Wolo horn, med tillräckligt utrymme för att passa in i den gamla hornet platsen.
3

storlek upp Wolo horn, hålla den mot de stock hålen, med hornet öppningen nedåt och kompressorn uppåt. Den Wolo horn behöver bara en montering hål. Om det passar, placera satsen bulten genom hornet monteringsram och in gallret ram. Fäst en spacer, låsbricka och mutter på änden av gängningen på skruvarna. Dra åt muttern med en hylsnyckel.
4

Borra ett 5/16-tums hål i grillen ram, om du inte kan anpassa Wolo hornet ordentligt med stock hålen. Kör satsen bulten genom hornet fäste, sedan placera en distans, låsbrickan och muttern på gängor. Dra åt muttern med en hylsnyckel. Om din horn församling kom med två trådar, fast den röda, varma ledningen till den positiva spade terminal Wolo horn, och den negativa svarta kabeln till den negativa, jordplint på hornet.
5

Anslut den negativa batteripolen på batteriet, tillfälligt, sedan aktivera signalhornet för att testa. Om du inte hör något ljud, vända trådarna på hornet: detta bör arbeta med ett positivt mark-system. Koppla bort den negativa batterikabeln. Om hornet kom med bara en tråd, betyder det hornet chassit fungerar som marken, och du behöver bara ansluta den enda tråd till den heta terminalen på hornet.
6

Strip en liten del av trådisolering från hornet - antingen enkla eller dubbla trådar - om ditt lager horn trådanslutningsdon matchar inte terminalen konfigurationen på Wolo horn. Anslut lämplig kontakt - antingen en kula-sockel, eye-hål eller spade typ - i vajrarna. Crimp dem med kabelskalaren. Anslut ledningarna till Wolo horn. Anslut den negativa batterikabeln och dra åt den med en hylsnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/87364.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.