Hur man installerar en Holley förgasare i en Cheva 350

Holley förgasare är bland de mest använda och igenkännbar högpresterande förgasare på marknaden. Den Chevy 350 s lager Rochester var design för att ge smidig drift för dag-till-dag kör i stället för de högpresterande applikationer Holley förgasare är konstruerade för. Byte av lager förgasaren med en Holley enhet är relativt enkel, och ökningen i prestanda kan vara dramatiska. Saker du behöver
Tänger
Wrench
Förgasare packning
plastlock
Visa fler instruktioner
1

Ta aggregatet luftrenaren från toppen av beståndet förgasaren. Chevrolet luftrenare aggregat fästa till toppen av förgasaren med en enda vingmutter, som installeras på en tapp belägen på toppen av förgasaren. Den vingmutter ligger i centrum av den övre delen av luftrenaraggregat. Ta bort vingmuttern, lyft aggregatet luftrenaren bort av förgasaren.
2

Lossa gasreglaget trepunktslyft och vakuumledningarna från förgasaren. Med gasreglaget bindningen är på förarsidan av förgasaren och bifogar till förgasaren med en enda klämma. Dra klämman bort av länkarmen med en tång, skjut kopplingen bort från förgasaren att koppla ur det. Åtminstone ett gummi vakuumledning är ansluten till basen på förgasaren. Vissa modeller har mer än ett vakuum linje beroende på vilka tillbehör som motorn är utrustad med. Dra varje vakuum linje bort från förgasaren.
3

Koppla loss bränsleledningen från förgasaren. Den bränsleledningen fästs på framsidan av beståndet förgasaren med en enda mutter. Lossa muttern med en skiftnyckel och dra bränsleledningen från förgasaren att koppla ur det.
4

bort de fyra muttrarna som fäster förgasaren till toppen av motorn med en skiftnyckel, lyft sedan förgasaren av av motorn. En enda mutter är placerad i varje hörn av botten av förgasaren. Lyft förgasaren packningen bort från övre delen av motorn efter förgasaren avlägsnas.
5

Placera en ny förgasare packningen på toppen av motorn, sedan sänka Holley förgasaren på packningsmaterialet. Installera och dra åt varje förgasaren fyra fästmuttrar med en skiftnyckel. Skjut spetsen på bränsleledningen i bränslet montering på framsidan av Holley, dra åt muttern i änden av bränsleledningen med en skiftnyckel.
6

in änden av gaspedalen koppling in i förarsidan av förgasaren, placera sedan klämman över kopplingen att säkra det på plats. Basen i Holley har flera metall bröstvårtor. Anslut eventuella vakuumledningarna används av motorn i dessa bröstvårtor. Anslut oanvänd nippel med ett plastlock, allmänt tillgängliga bildelar butiker.
7

bort bulten i mitten av den gamla förgasaren med en skiftnyckel, sedan in och dra åt bulten till toppen den Holley. Skjut montering luftrenaren på stiftet på Holley, dra åt vingmuttern ovanpå luftfiltret för att säkra enheten på plats och för att slutföra installationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/general-auto-upgrades/83377.html

Previous:
Next:

Allmänna Auto Uppgraderingar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.